Sint Janskruid: het plantaardige antidepressivum

Sint Janskruid: het plantaardige antidepressivum

06.10.2020 • ( Auteur ) Hélène Melis

Op zaterdag 17 oktober kun je van 10 tot 16 uur komen luisteren naar de uitleg van Helga Holthuizen in het Gezondheidscentrum Oosterhout over de Bemertherapie voor een betere doorbloeding en natuurlijk krijg je ook de gelegenheid om het te ervaren.

De Bemer is een geavanceerd apparaat wat een signaal afgeeft aan de allerkleinste bloedvaten voor een betere doorstroming en geeft ondersteuning aan het zelf genezend vermogen van het lichaam. De bloedsomloop is een systeem van het lichaam om voedingsstoffen en afvalstoffen te vervoeren van en naar alle organen. Het is daarom van groot belang dat dit systeem goed functioneert. Deze therapie wordt ook wel fysische vasculaire therapie genoemd.

De Bemer therapie kan ingezet worden voor o.a. preventie, verlichting van pijn, betere doorbloeding (en afvoer) van organen en weefsel, ondersteuning van de genezing van wonden en (sport)blessures, ondersteuning van het immuunsysteem, een betere lichamelijke en geestelijke conditie, kortere hersteltijden na het sporten en nog veel meer.

Kom zaterdag 17 oktober naar het Gezondheidscentrum Oosterhout in het verlengde van Broeders Gezondheidswinkel aan de Keiweg 7 in Oosterhout om uitleg te krijgen over de Bemertherapie en om gratis een keertje de Bemer te kunnen uitproberen. Je kunt je opgeven bij Helga Holthuizen 06 27563823 of h.holthuizen@outlook.com en via Broeders Gezondheidswinkel. Vanaf 10 uur begint er ieder uur tot 15 uur een nieuwe presentatie.

Producten

holland-pharma-795148
8712053353485
holland-pharma-644866
Sint Janskruid Arkocaps
14,49 11,59
Meer informatie

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!
Stel een vraag
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.