Eiwit- & proteïneshakes

Proteïne shakes, ook wel eiwit shakes genoemd, zijn een populair voedingssupplement onder sporters en fitnessliefhebbers. Het is een gemakkelijke manier om de eiwitinname te verhogen en de spiergroei te bevorderen. In deze tekst wordt uitgelegd waar proteïne shakes goed voor zijn, wat ze doen en of ze gezond zijn.

Waar zijn proteïne shakes goed voor?

Proteïne shakes zijn goed voor de spiergroei en het herstel van de spieren na een training. Eiwitten zijn namelijk de bouwstenen van de spieren. Door proteïne shakes te drinken na een training, kan het lichaam deze eiwitten direct opnemen en gebruiken om beschadigde spieren te herstellen en te laten groeien.

Wat doen proteïne shakes?

Proteïne shakes zorgen voor een hogere eiwitinname, wat kan helpen bij het opbouwen van spiermassa. Daarnaast kan het drinken van proteïne shakes helpen om hongergevoelens te verminderen, waardoor mensen minder snel geneigd zijn om te snacken.

Zijn proteïne shakes gezond?

Proteïne shakes zijn over het algemeen gezond, zolang ze worden gebruikt als aanvulling op een gezond en gevarieerd dieet. Het is belangrijk om niet te veel proteïne shakes te drinken, omdat een teveel aan eiwitten schadelijk kan zijn voor de nieren.  

Bij Broeders Gezondheidswinkel kun je terecht voor diverse producten omtrent proteïne, zoals onder andere proteïne poeder.


 

Content wordt geladen... -15% Purasana Shape & control proteine shake vanilla vegan
Content wordt geladen... -15% Purasana Shape & control proteine shake chocolate vegan
Content wordt geladen... -15% Purasana Shape & control proteine shake aardbei-framboos
MAXXSPORTS Recovery proteine shake vanille 500gr
 • check

  Deskundig advies over jouw gezondheid

 • check

  Spaarsysteem voor trouwe klanten

 • check

  Gratis verzending vanaf 50,- 

 • check

  Wij leveren in Nederland, België en Duitsland