Afvallen met succes? Doe dit in teamverband.

Afvallen in teamverband

Wanneer je wilt afvallen is het verstandig om dit met een paar mensen samen te proberen. Uit recentelijk onderzoek blijkt namelijk dat afvallen in teamverband beter gaat.

De resultaten van het onderzoek zijn gepubliceerd in Obesity. Uit deze studie is gebleken dat mensen die minstens 5 procent van hun oorspronkelijke gewicht verliezen doordat ze afvallen in teamverband.

Degenen die zeiden dat hun teamgenoten een grote rol speelden bij hun gewichtverlies hadden meer kans om een aanzienlijke hoeveelheid gewicht te verliezen.

Invloed

"Mensen om ons heen zijn van invloed op ons gedrag en onze gezonde gewoontes", zegt onderzoeker Tricia Leahey. "Het kan heel nuttig zijn als een stel vrienden samen probeert af te vallen, gezonde keuzes maakt en elkaar verantwoordelijk houdt voor die keuzes", zegt Leahey.

Door teamgenoten kun je elkaar motiveren om op koers te blijven. "Als iemand het echt goed doet, kan dit van invloed zijn op de hele groep", aldus Leahey.

De bevindingen zijn gebaseerd op een afvalwedstrijd waaraan 3330 mensen met overgewicht of obesitas deelnamen. Deze afvallers waren onderverdeeld in 987 teams met tussen de vijf en 11 leden.

Bent u bezig met afvallen op dit moment? Met BioActive Slim24 kunt u dag en nacht afvallen. Dit product is ontwikkeld om vierentwintig uur per dag te werken.

Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder deze blog! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

« terug naar overzicht
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel