Hoe kunt u vitamine D aanvullen?

Iedereen weet dat vitamines onontbeerlijk zijn voor een goede gezondheid. De moderne voedingsgewoontes en de ‘fast food cultuur’ die steeds meer aan populariteit winnen, maken het vitamine D aanvullen steeds meer noodzakelijk.

Vitamine D

Vitamine D is onontbeerlijk voor de opname van calcium en staat de laatste tijd steeds meer in de schijnwerpers.

Uit onderzoeken blijkt namelijk dat vrijwel iedereen een tekort heeft en dat leidt weer tot allerlei aandoeningen. Dat maakt Vitamine D aanvullen een absolute must. Broeders Gezondheidswinkel heeft daarom van de toonaangevende merken als Solgar en Lamberts meerdere preparaten in huis.

Daarmee kunt u het tekort aan Vitamine D aanvullen. Vitamine D is ook voor kinderen erg belangrijk om een normale groei te waarborgen. Gezonde voeding, veel buitenspelen in de zon maar ook de dagelijkse behoefte Vitamine D aanvullen in de winter dragen ertoe bij dat uw kind gezond blijft en een stevig bottenstelsel ontwikkelt. Let u daarbij wel goed op de dosering en het gebruik.

Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder deze blog! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

« terug naar overzicht
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel