Hoe u snel en effectief kunt afvallen en ontslakken met citroen

Ontslakken en afvallen met citroen

Uw darmen en andere organen worden schoon gemaakt en uw lichaam wordt ontslakt. Niet voor niets wordt in de natuurgeneeskunde aan citroensap steeds meer een heilzame werking toegedicht. Nog beter zijn de capsules en tabletten.

Deze caps zijn beter voor uw tanden en hebben de zelfde heilzame werking als puur sap. Zo valt u dus in korte tijd vele kilo's gezond af en werkt u aan een slanke buik. De citroensapkuur koopt u in de webwinkel van Broeders gezondheidswinkel.

Gezond afvallen met gezond dieet

Bij gezond snel afvallen hoort natuurlijk wel dat er sprake moet zijn van overgewicht en dat u geen problemen moet hebben met uw gezondheid. De kuur leidt tot snel afvallen, en dat is natuurlijk niet verstandig als u geen overgewicht hebt. Bovendien doet u er bij elk dieet en dus ook bij deze kuur goed aan om de gebruiksaanwijzing goed te lezen. Dat weet bijna iedereen wel die vaker kuurt, maar het is toch altijd verstandig om daar nog maar eens op te wijzen.

Citroensap kuur is snel afvallen

Het zuur van de citroen helpt uw eten en vet sneller te verbranden. U kunt het eenvoudig mengen door een salade of doet het een beetje in uw thee.

De echte die hards hechten aan een volledige citroensapkuur, waarbij twee eetlepels citroensap in wat water, dat onder meer wordt gemengd met Ahornstroop, gedurende een dag of tien meermalen op een dag worden gedronken.

De stroop, vaak aangevuld met supplementen, zorgt voor de nodige mineralen en spoorelementen. Bovendien neemt de stroop de zure smaak weg, die zo kenmerkend is voor deze traditionele citroensap kuur.

Ontslakken en ontgiften

Wie de traditionele kuur toepast drinkt maar liefst 8 tot 10 glazen per dag. Dit leidt tot het ontslakken en ontgiften van het lichaam en kan dus ook gepaard gaan met ontwenningsverschijnselen zoals hoofdpijn en andere klachten.

De capsules daarentegen zouden niet deze effecten hebben dan wel in verminderde mate. Wellicht zijn de capsules ook voor u de moeite van het proberen waard. De citroensapkuur koopt u in de webwinkel van Broeders gezondheidswinkel.

Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder deze blog! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

« terug naar overzicht

Vraag & antwoord

Hier kunt u uw vraag stellen. Uitleg over de termijn waarbinnen vragen beantwoord worden.

Stel een vraag
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel