“Ik weet niet hoe het komt maar ik word al moe wakker”

Herkent u dit en kost het u ook zoveel moeite om de dag door te komen? Bij Checkpoint4U kunt u niet alleen uw energielevel laten meten maar ook de afvalstoffen die in uw lichaam aanwezig zijn. Waarom bent u zo moe? Heeft u veel afvalstoffen die worden opgenomen door de huid, longen, lucht of uit voeding en geneesmiddelen? Samen bekijken we de belangrijkste organen bekijken die bij het wegwerken van “gifstoffen” betrokken zijn zoals de lever, nieren, longen en darmen.

Een APK voor uw gezondheid

Kom langs voor “Een APK voor uw Gezondheid” en neem contact op met mevrouw K. Molenschot 06-54363982 of mevrouw Y. Janssen 06-54650661. Dit is mogelijk op 2 locaties, namelijk bij De Gastronoom aan de Wilhelminastraat 39 in Breda of in het Gezondheidscentrum Oosterhout in het verlengde van Broeders Gezondheidswinkel aan de Keiweg 7 in Oosterhout. Voor meer informatie kijk op www.Checkpoint4U.nl. We helpen u graag!

« terug naar overzicht
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel