Tintelende handen

Tintelende handen, wat aanvoelt alsof ze slapen of alsof er duizenden kleine speldenkoppen in je hand worden geprikt, kunnen komen doordat de bloedvaten in de handen vernauwt zijn. Dit kan ook betekenen dat u last heeft van hart- en vaatziekten.

Wilt u meer weten over hart- en vaatziekten? Lees dan meer van het blogartikel "Hart- en vaatziekten"

Iets doen tegen tintelende handen

U kunt zelf iets doen tegen tintelende handen. Tenzij de vernauwde vaten genetisch zijn bepaalt kunt u zelf ervoor zorgen dat u voldoende beweegt, niet te vet eet, matigt met alcohol en alle andere adviezen die u van uw (huis-) arts krijgt. Ook kunt u voedingssupplementen nemen.

Een voorbeeld van een voedingsupplement is Vascu-Vitaal®. Vascu-Vitaal® is een breed samengesteld voedingssupplement met verschillende vitaminen, mineralen, aminozuren en weefsel- of plantenextracten die een bijdrage leveren om onze bloedvaten schoon te houden, ons immuunsysteem te stimuleren en onze conditie te verbeteren.

Als u nog vragen heeft over dit onderwerp of over de producten die worden behandeld in deze blog kunt u natuurlijk altijd uw vraag stellen. Plaats een reactie onder deze blog en u krijgt zo snel mogelijk antwoord!

« terug naar overzicht
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel