Succesvolle behandeling rekent blijvend af met psychische klachten

Succesvolle behandeling rekent blijvend af met psychische klachten

calendar_today Geplaatst op:

KriS LiFe aRt is al 2 jaar succesvol met de innovatieve PRI-therapie voor mensen met psychische klachten. Deze therapie onderscheidt zich van veel reguliere behandelingen doordat cliënten in korte tijd al merkbare vooruitgang boeken, die bovendien blijvend is. Dit komt doordat cliënten de methode zelf leren toepassen en daardoor bovendien onafhankelijk van de therapeut worden. Ook meet deze behandeling in de geestelijke gezondheidszorg de resultaten. 80% van de patiënten met Anorexia, de meest dodelijke psychische aandoening, is gemiddeld na 13 maanden weer op veilig gewicht en neemt deel aan het gewone leven. Ook voor angstklachten, stress, depressie, boosheid, relatieproblemen en psychosomatische klachten is PRI een doeltreffende benadering.

‘We hebben inmiddels al talloze cliënten van hun klachten af mogen helpen. De PRI-therapie is voor mij een echte eyeopener’, stelt Kristel van der Klugt, PRI therapeut i.o. bij praktijk KriS LiFe aRt. ‘Wat ik als behandelaar bijzonder vind, is dat cliënten in korte tijd leren om hun leven weer in eigen handen te hebben. De behandeling draait erom dat je leert te begrijpen wat de oorsprong is van wat er met je aan de hand is. Als je dat weet, heb je de sleutel in handen om uit de door jezelf gecreëerde gevangenis te ontsnappen. Als je deze techniek eenmaal beheerst, leer je het nooit meer af.’

PRI, ofwel Past Reality Integration, is ontwikkeld door psychologe Ingeborg Bosch. Al ruim 20 jaar boekt ze succes met deze meetbare behandeling. Inmiddels zijn er in Nederland al zo’n 50 PRI-therapeuten. Kristel van der Klugt: ‘Om de PRI-behandeling te mogen geven, heb ik onlangs de PRI Academy op het daarvoor vereiste niveau voltooid. Deze opleiding is geaccrediteerd door de Stichting Keurmerk Beroepsopleiding en voldoet aan hun hoogste eisen.

Praktijk Kris Life Art is gevestigd in het Gezondheidscentrum Oosterhout, Mathildastraat 5B in het verlengde van Broeders Gezondheidswinkel aan de Keiweg 7 en in de ring van het stadion te Breda, Stadionstraat 11c10. Voor meer informatie https://www.krisart.nl/.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met je gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing