Ontdek de superkracht van zilver en zink!

Ontdek de superkracht van zilver en zink!

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Soms is 1 plus 1 geen 2, maar 3. Zo ook met de combinatie van zilver en zink, heeft The Health Factory door ervaring geleerd.

Op welke gebieden werken zilver en zink samen?

  1. Weerstand: zink is het belangrijkste basismineraal voor de weerstand. Zink stimuleert namelijk witte bloedcellen, de soldaatjes die ziektekiemen te lijf gaan! Zilver ondersteunt het immuunsysteem, door ziekteverwekkers direct te doden, zodat het immuunsysteem zich aan andere taken kan weiden. Samen dus een enorme weerstandsbooster!
  2. Ontstekingen: zink remt stofjes die bij ontstekingen betrokken zijn en werkt dus ontstekingsremmend. Zilver doodt de ziekteverwekkers die de ontstekingen veroorzaken en werkt dus ook ontstekingsremmend.
  3. Ziekteverwekkers: zilver doodt alle schadelijke ziekteverwekkers, zink werkt vooral tegen virussen. Omdat virussen lastig te bestrijden zijn, werken beide mineralen krachtiger met z’n tweeën dan op zichzelf.
  4. Herstel van huid en slijmvliezen: zilver kan beschadigde cellen op de huid en in het lichaam snel omvormen naar stamcellen, waardoor genezing bespoedigd wordt. Zink is nodig om beschadigde huid en slijmvliezen te herstellen. Samen zorgen ze voor snel herstel en mooie genezing. 
  5. Allergieën: Zilver ontlast het immuunsysteem en schoont de darmen op, zodat allergieën minder voorkomen. Zink remt de ontstekingsstofjes die tot de allergie leiden. De belangrijkste stof bij allergieën is histamine. Zink is een anti-histamine. 
  6. Huidklachten: beide mineralen werken synergetisch in het oplossen van bijna alle huidproblemen, van jong tot oud!
  7. Van beide mineralen is een spraytje, die op de huid, in de keel en in de ogen, oren en neus aangebracht kan worden. Navullen kan vanuit een grotere maat. In de kno spray zijn beide mineralen vertegenwoordigd!

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met je gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing