Okinawa mineralen: al het beste uit de natuur

Okinawa mineralen: al het beste uit de natuur

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

We hebben er steeds meer van nodig en we krijgen er steeds minder van binnen: mineralen. We halen niet voldoende uit onze voeding en zijn daarom aangewezen op supplementen. Onze favoriet zijn de Okinawa mineralen. Bij Broeders leggen we het vaak uit aan de klanten: in onze voeding zit niet meer wat er in hoort te zitten. Zelfs biologische voeding geeft geen garanties op voedingsmiddelen die rijk zijn aan mineralen en vitaminen. Gelukkig zit er in biologische voeding, zoals groenten en fruit, wél meer antioxidanten. Deze plantenstoffen geven ook bescherming tegen chronische ziekten zoals kanker.

Meer vitaminen en mineralen

Daarnaast krijg je als je niet-biologische voeding eet ongemerkt behoorlijke hoeveelheden bestrijdingsmiddelen binnen, die door je lichaam afgebroken moeten worden met behulp van... je raadt het misschien al: mineralen en vitaminen. Ook zorgt het eten van suikers en andere koolhydraten voor een extra behoefte aan mineralen en vitaminen. En vergeet de stress niet, die de huidige tijd met zich meebrengt. Het lijkt soms onmogelijk hier los van te komen. Ook stress is een rover van deze toch al marginale voedingstoffen. Andere beruchte rovers van mineralen en vitaminen zijn alcohol, medicijnen en de anticonceptiepil. Het mes snijdt dus aan twee kanten. We krijgen minder mineralen en vitaminen binnen dan vroeger, maar we hebben er méér van nodig dan ooit tevoren! Niet voor niets staat magnesium al jarenlang in de top 3 van best verkochte supplementen.

Voedingssupplementen

Maar mensen komen niet alleen magnesium tekort. Ons lichaam heeft minstens 76 verschillende mineralen en spoorelementen nodig voor een optimale gezondheid en om chronische ziekten te voorkomen. In de voeding van nu zit eenvoudigweg niet meer voldoende. We zijn op dit moment dus op voedingssupplementen aangewezen. Maar welke? Met een multivitaminenpreparaat kom je een heel eind, maar de aanvoer van mineralen is hierin ook niet groot: vaak zitten er maar 5 á 10 verschillende mineralen en spoorelementen in multivitaminen. Er zijn veel enkelvoudige mineraalpreparaten te koop, maar een supplement waar alle benodigde mineralen en spoorelementen in zitten, is moeilijk te vinden.

Okinawa mineralen

Daarom adviseert Broeders graag de Okinawa mineralen: dé basismineralen uit de natuur. Dit fijne, smaakloze poeder bevat alle mineralen die je nodig hebt, in precies de goede verhouding. Je lichaam herkent de samenstelling als 'eigen' en omdat je de mineralen in vocht oplost, is 80% binnen 20 minuten op de plaats van bestemming. Dit is ongekend hoog, want de meeste andere mineralen worden slechts voor 20-40% opgenomen. Je neemt de Okinawa mineralen dus in:

  • Als multimineraal voor iedere dag, van jong tot oud.
  • Om verzuringsklachten te voorkomen en te verhelpen.
  • Bij osteoporose en na een botbreuk.
  • Als je zwanger bent of borstvoeding geeft.
  • Bij spier- en groeipijnen.
  • Bij een zwak gebit of beginnende gaatjes.
  • Als je veel sport.
  • Voor een heldere geest.

Producten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met je gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing