A.Vogel en Broeders kennen vruchtbare ontmoeting

Met op de foto van links naar rechts: Sieger, Harry, Wim en Peter.

Het afgelopen jaar hebben Biohorma, bekend van het merk
A.Vogel, en Broeders Gezondheidswinkel de handen ineengeslagen. Peter Oerlemans en Wim Melis van Broeders Gezondheidswinkel gingen op bezoek bij het Biohorma van Sieger Jellema en Harry van der Loo om elkaars ervaringen op het gebied van E-commerce te delen.

 

A.Vogel en Broeders wisselen E-commerce ervaringen uit

Biohorma focust zich op de ondersteuning van het, bij de consument alom bekende en zeer gewaardeerde, merk A.Vogel via diverse online kanalen in combinatie met het verkoopkanaal in de winkel. Broeders legt het accent op het nóg beter in de (online) markt zetten van het merk A.Vogel door middel van de combinatie van een web- en een fysieke winkel. Dat levert voor zowel de leverancier als de winkel natuurlijk genoeg uitdagingen op en daar hebben beide partijen in een aantal openhartige gesprekken uitgebreid over gesproken. En bij een bezoek aan Biohorma in Elburg kan een bezoek aan de A.Vogel tuinen natuurlijk niet ontbreken.

Biohorma

Biohorma is dé specialist in natuurlijke geneesmiddelen. Het gezondste bedrijf van Nederland is toonaangevend op het gebied van natuurlijke gezondheidsvoorlichting en geneesmiddelen. De informatie die Biohorma geeft is oprecht en de zelfzorgproducten die het levert zijn puur. Elk product is met liefde voor mens en natuur gemaakt en ondersteunt de gezondheid op haar eigen, unieke wijze. Het doel blijft echter gelijk: mensen gezond houden of weer maken. En zij zijn ervan overtuigd dat de natuur daarvoor in veel gevallen de meest effectieve bron is.

Biohorma's bekendste merk is A.Vogel naar ideeën van de Zwitserse fytotherapeut Alfred Vogel en staat voor de productie van natuurlijke, heilzame producten van vers geoogste planten. Gezonde voeding staat hoog in het vaandel en daarbij kunnen voedingssupplementen van biologische grondstoffen niet ontbreken. Daarnaast is het geven van betrouwbare informatie over gezondheidsthema's onmisbaar. Dit doet het bedrijf zowel in boeken als in het tijdschrift van A.Vogel, maar ook op haar internetpagina's.

Bekijk hier alle onze A.Vogel producten.

« terug naar overzicht

Vraag & antwoord

Hier kunt u uw vraag stellen. Uitleg over de termijn waarbinnen vragen beantwoord worden.

Stel een vraag
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel