Echinaforce van A. Vogel: 8 dingen die jij moet weten

Echinaforce van A. Vogel wordt gemaakt van Echinacea purpurea, oftewel de rode zonnehoed. Dit natuurlijke product helpt je bij onvoldoende weerstand, griep of verkoudheid. Daarnaast ondersteunt het je immuunsysteem en verhoogt het de weerstand tegen bacteriële en virale infecties. Wij geven je 8 redenen om dit product te gebruiken.

1. Verse echinaforce is 10 keer effectiever dan gedroogd

A. Vogel Echinaforce bevat de verse plant. Onderzoek wijst uit dat de extracten, die bereid worden uit de vers geoogste groene delen (stam en blad) tien keer effectiever zijn tegen griep en verkoudheid dan extracten van gedroogde kruiden.

A.vogel tip 1

2. Kan langere periode gebruikt worden

Onderzoek wijst uit dat A. Vogel Echinaforce gerust langere tijd gebruikt kan worden zonder dat er gewenning optreedt.|

echinaforce

3. Verkouden? Ernst symptomen verminderd met 62,7%

Ben je verkouden? Bij gebruik van Echinaforce wordt de ernst van de symptomen met 62,7% verminderd. En dat is niet het enige! Ook zullen de symptomen anderhalve dag korter aanhouden.
Echinaforce

4. Beschermt vatbare personen

De tabletten of druppels bieden in het bijzonder ondersteuning aan mensen van wie het immuunsysteem is verzwakt door stress, onvoldoende slaap of roken. Mensen die veel stress hebben en geen Echinaforce gebruiken een 66% grotere kans op verkoudheid dan mensen die het product wel gebruiken. Voor mensen die slecht slapen of roken ligt die kans op respectievelijk 68 en 82%.

echinaforce

5. Drievoudige werking

Het gebruik van zowel verse bovengrondse delen als wortels ontgrendelt de drievoudige werking van A. Vogel Echinaforce:

  1. Virusremmende werking bij uiteenlopende virussen die griep en verkoudheid veroorzaken.
  2. Bacterieremmende werking bij verschillende bacteriën, onder meer de soorten die infecties veroorzaken.
  3. Ontstekingsremmende werking, waardoor griep- en verkoudheidssymptomen minder optreden als je ziek bent.Echinaforce

6. Meest onderzochte echinacea-product

A. Vogel Echinaforce is het meest onderzochte echinacea-product ter wereld. Wereldwijd zijn er al meer dan 24 wetenschappelijke studies naar gedaan.

Echinaforce

 

7. Geregistreerd als geneesmiddel

Echinaforce is het enige echinacea-product dat is geregistreerd als geneesmiddel met de indicaties onvoldoende weerstand, griep én verkoudheid.

Echinaforce

8. Klanten zijn er tevreden over

Het product valt zeer in de smaak bij onze klanten. Het is verkrijgbaar in tablet- of druppelvorm en helpt bij hoesten, neus- en keelproblemen. De tabletten worden gemiddeld beoordeeld met een 9,2 en de druppels zelfs met een 9,6!

Echinaforce

 

 

 


 Bron: A. Vogel

Echinaforce

« terug naar overzicht
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel