Prostaforce van A. Vogel: natuurlijke hulp bij plassen

Rond het 45ste levensjaar van de man kan de prostaat gaan groeien. Dit hoort bij het ouder worden en is een heel normaal verschijnsel. De groei van de prostaat kán echter het plassen gaan beïnvloeden. Mannen moeten bijvoorbeeld 's nachts vaker uit bed. Prostaforce van A. Vogel helpt mannen op natuurlijke wijze om goed te blijven plassen.

A. Vogel Prostaforce wordt gemaakt van de zaagbladpalmvrucht (Sabal serrulata): een tropische dwergpalm die in Florida groeit. Deze werkstof helpt de prostaat in goede conditie te houden en ondersteunt daardoor het goed kunnen blijven plassen. Bovendien draagt de werkstof bij aan het behoud van de seksuele gezondheid van de man én ondersteunt het de potentie.

1 kleine Prostaforce capsule per dag

A. Vogel Prostaforce bevat een concentratie van 320 mg werkstof uit de zaagbladpalmvrucht. Slechts één capsule per dag is daarom voldoende. Extra aangenaam is dat de capsules klein en daardoor makkelijk in te nemen zijn.

Vanaf 43 cent per dag

De prostaat capsules zijn verkrijgbaar in een maandverpakking van 30 stuks (€ 0,55 per dag) en een kwartaalverpakking van 90 stuks (€ 0,43 per dag). Het advies voor optimale ondersteuning is om de capsules minimaal vier weken achtereen te gebruiken.

Nummer 1 in de markt

A. Vogel Prostaforce - de nummer 1 in de markt - wordt door gebruikers gewaardeerd met een 8,8 voor kwaliteit. En dat gebeurt namelijk niet voor niets. Wilt u ook Prostaforce proberen? Er geldt nu een niet-tevreden-geld-terug-actie op de maandverpakking van 30 stuks. Dat betekent dat u, indien u niet tevreden bent over het product, na 4 weken uw geld terug kunt krijgen. Kijk voor de voorwaarden op avogel.nl.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen over (het gebruik van) A. Vogel Prostaforce? Neem dan gratis contact op met de A. Vogel gezondheidslijn op 0800 - 246 46 46 of mail naar info@avogel.nl

Bron: www.avogel.nl

« terug naar overzicht
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel