Eindelijk verkrijgbaar: Een 3 in 1-supplement wat goed werkt voor het hart, bloeddruk én cholesterol.

Zoals al jaren bekend staan hart- en vaatziekten bovenaan als meest voorkomende gezondheidsprobleem in Nederland. De grootste risicofactor voor hart- en vaatziekten is een te hoog cholesterolgehalte. De oorzaak van een verhoogd cholesterolgehalte kan liggen bij erfelijkheid, overgewicht of het gebruik van bepaalde medicijnen. Tevens hebben vrouwen na de overgang een grotere kans op een verhoogd cholesterolgehalte. De beste manier om een verhoogd LDL-cholesterolgehalte te verlagen is het veranderen van leefstijl. Beweeg dus regelmatig, stop met roken en eet gezond. Ter ondersteuning blijkt voor velen onder ons het vernieuwde 3 in 1 supplement op basis van Rode Gist-rijst, Q10, Allium Sativum (Zwarte Knoflook) en Olea Europea (Olijfblad) een uitkomst.

Vernieuwde, geavanceerde Rode Rijst Formule op de markt met 3 in 1-functie! Ondanks dat er al één miljoen mensen in Nederland zijn met een hart- en vaatziekte, was er tot voor kort nog geen natuurlijk middel wat vrij is van statines die alle problemen rondom cholesterol en bloeddruk aanpakt. Nu is er de nieuwe geavanceerde Rode Rijst Formule van All Natural. Hart, Bloedvaten, Cholesterol bestaat naast de alom geprezen monacolin K1 uit rode rijst, Q10, foliumzuur, thiamine3, vitamine C4, vitamine K, olijfblad2, en

zwarte knoflook ABG 10+® (absoluut reukloos). Waarmee niet alleen een verantwoord cholesterolgehalte behouden blijft1, maar waarmee ook o.a. het behoud van een normale bloeddruk2 gunstig be- invloed wordt.

Zorg voor je hart!

Iedereen weet dat cholesterol, het hart en de bloedvaten onlosmakelijk met elkaar ver- bonden zijn. Daarom mochten o.a. thiamine, vitamine C en foliumzuur zeker niet ontbreken. Thiamine draagt bij tot de normale werking van het hart zodat deze het bloed, voorzien van zuurstof en voedingsstof- fen, kan blijven rondpompen

naar alle spieren en organen. Een goede conditie van de bloedvaten is hierbij essentieel. Vitamine C ondersteunt het be- houd van een sterke vaatwand en draagt bij aan de vorming van collageen, dat van belang is voor een goede conditie van de bloedvaten. Een gezonde bloed- status is van belang tijdens dit proces, daarom is er foliumzuur toegevoegd dat bijdraagt tot een normale homocysteïne metabolisme. Tenslotte helpt vitamine K een normale bloedstolling. Oorzaak en gevolg worden door deze krachtige formule aangepakt. Kortom deze unieke com- binatie ondersteunt uw cholesterol, hart en bloedvaten!

Eindelijk verkrijgbaar: Een 3 in 1-supplement wat goed werkt voor het hart, bloeddruk én cholesterol.

Met Rode Gistrijst en Q10 startte de revolutie als natuurlijke formule voor het behoud van een normale cholesterolspiegel.
Rode Gistrijst met Q10 behoort al jaren tot de gevestigde orde als het gaat om een natuurlijk alternatief voor mensen die geen statines willen of kunnen gebruiken. En dat is niet voor niets, want rode gistrijst met Q10 is dé natuurlijke formule als het gaat om het behoud van een normale cholesterolspiegel. Het bevat het actieve monacolin K, waarbij het verband tussen het gebruik van 10 mg monacolin K per dag en het behoud van een normale cholesterolspiegel wetenschappelijk is bewezen. Daarbij heeft het hoogwaardige co-enzym Q10 een uitstekende opneembaarheid. De hoogste waarden Q10 tref je aan in de hartspier. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat naarmate we ouder worden de Q10 productie in het lichaam afneemt. De hoog- waardige combinatie Rode Rijst met Q10 is dus met recht een topformule! All Natural heeft het beste wat er op de markt te vinden was geoptimaliseerd naar een 3 in 1 supplement wat goed werkt voor het hart, bloeddruk én cholesterol!

Klik op onderstaande afbeelding, en geniet van deze actie.

All natural

« terug naar overzicht

Vraag & antwoord

Hier kunt u uw vraag stellen. Uitleg over de termijn waarbinnen vragen beantwoord worden.

Stel een vraag
 • Jolande Brock
  Jolande Brock (2 november 2018 om 11:18)

  Is dit een middel om problemen mogelijk te voorkomen?
  Of werkt het het beste als je al wat problemen hebt?

  Reageren
  • Broeders Gezondheidswinkel

   Goedendag,

   Dit middel is om te voorkomen maar helpt ook als er klachten zijn. Dan is de dosering 2 per dag en anders 1x daags 1

   Met vriendelijke groet,

   Helene

   Broeders Gezondheidswinkel
   Keiweg 7 4901 JD Oosterhout
   T 0162-453223 F 0162-434738
   www.broedersgezondheidswinkel.nl

   Reageren
 • peter kemmeren
  peter kemmeren (2 november 2018 om 22:04)

  ik gebruik nu van Pure de Rode rijst met Q 10 zit er in de nieuwe samenstelling all Natural hart bloedvt chole net zoveel in of meer voor de cholesterol

  Reageren
  • Broeders Gezondheidswinkel

   Goedendag,

   Er zit ook 10 mg monacolin k in maar nog veel meer producten zoals k2,zwarte knoflook en olijfblad en b1,foliumzuur en vitamine d.
   Het is een zeer goede nieuwe samenstelling die nog effectiever moet werken.

   Met vriendelijke groet,

   Helene

   Broeders Gezondheidswinkel
   Keiweg 7 4901 JD Oosterhout
   T 0162-453223 F 0162-434738
   www.broedersgezondheidswinkel.nl

   Reageren
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel