Black Friday: Shopping Night in Oosterhout

Aankomende vrijdag 23 november is het Black Friday en op deze dag organiseren de winkels van Oosterhout van 19 tot 23 uur Shopping Night. Er zijn die avond tal van artiesten en evenementen in de binnenstad en alle winkels blijven tot 23 uur open.

Geniet van 10% korting op al je aankopen

Vanuit Broeders Gezondheidswinkel doen wij uiteraard ook mee en in onze winkel kun je die avond 10% korting genieten op al je aankopen. Ja u leest het goed 10% extra korting, waarbij overige acties en kortingen zijn uitgesloten. We zien u graag in onze winkel tijdens Shopping Night van 19 tot 23 uur op Black Friday 23 november!

 

BF-flyer

« terug naar overzicht
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel