September Borstgezondheidsmaand

De Groene Zuster, de organisatie voor medische thermografie, heeft het initiatief genomen de maand september uit te roepen tot Borstgezondheidsmaand, zie ook hun website. Gezien het grote aantal gevallen van borstkanker in ons land, is juist preventie en borstgezondheid uiterst belangrijk. De Groene Zuster is een organisatie die bestaat uit 6 gecertificeerde thermografen, allen specialist in borstgezondheid. Zij zorgen dat op 24 locaties in Nederland en België medische thermografie beschikbaar is voor lichaams- en borstonderzoek.

Woensdag 19 september is het Gezonde Borsten Dag in Oosterhout. De Groene Zuster Maja organiseert vanaf 9.30 tot 12.00 uur een gratis inloop. U kunt haar alle vragen stellen rondom borsten, gezondheid en het preventieve borstonderzoek met thermografie. Om 14.00 uur geeft De Groene Zuster Maja een lezing “Hoe houd ikzelf mijn borsten gezond?” kosten € 7,50 inclusief goodiebag met o.a. een droogborstel. Breng uw dochter, moeder, vriendin, collega of buurvrouw mee, dan maken we er een gezellige en waardevolle middag van. U bent van harte welkom voor beide bijeenkomsten in kamer 5 van het Gezondheidscentrum Oosterhout in het verlengde van Broeders Gezondheidswinkel aan de Keiweg 7 in Oosterhout. Graag vooraf aanmelden via maja@degroenezuster.nl of 06-40412314.

« terug naar overzicht
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel