Hoofdluis natuurlijk bestrijden.

Hoofdluis natuurlijk bestrijden.

03.09.2018 • ( Auteur ) Hélène Melis

Luizenmoeders opgelet:

Hoofdluis bestrijden doe je (n)atuurlijk! De scholen zijn weer begonnen en dus zal de hoofdluis weer opduiken. Krijg je alleen al jeuk bij de gedachte? Je bent niet de enige, want veel ouders en kinderen beginnen al te krabben alleen al bij het uitspreken van luizen. Dat komt omdat bijna ieder gezin wel een keer op zijn kop staat door deze kriebelbeestjes. Feit is namelijk dat jaarlijks ongeveer 240.000 basisschoolleerlingen last hebben van hoofdluis. Het is dan ook noodzakelijk om na de vakantie luizencontroles te houden om de beestjes te signaleren voordat het te laat is!

Hoofdluis? Wat nu?

Hoofdluis kan iedereen overkomen. Men denkt allicht dat je luizen krijgt als je niet hygienisch bent of vies haar hebt. Niets is minder waar. Sterker nog, luizen zijn juist dol op haar dat heel schoon is! Het wordt voornamelijk overgebracht door haar op haar contact. Dit verklaart het hoge besmettingsgevaar voor kinderen. Wanneer ze met hun hoofden dicht tegen elkaar zitten, kruipt de hoofdluis van het ene naar het andere hoofd, waarna het  zich nestelt op behaarde en warme plekjes, zoals in de nek, achter de oren of onder een pony. Een luis leeft van  het bloed. Bij het opzuigen van bloed verliest de luis daarbij speeksel dat de alombekende en vervelende jeuk veroorzaakt. Een vervelend probleem, maar kan gelukkig snel verholpen worden.

Behandelingsshampoo en lotion, een must have voor iedere luizenmoeder!

Het is van groot belang dat je direct na de constatering van hoofdluis aan de slag gaat met de behandeling om hoofdluis te bestrijden. De beste manier is om dat op natuurlijke wijze te doen. Gebruik een natuurlijke shampoo en lotion combinatie van Broeders Gezondheidswinkel. Wij hebben nu een effectief, natuurlijk luizenmiddel ontwikkeld, samengesteld met uitsluitend hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. De Luizen Behandelingsproducten van Broeders Gezondheidswinkel zijn zacht voor huid en haar, vrij van SLS & Parabenen en helpen op een natuurlijke wijze bij het bestrijden van luizen en neten. Zelfs lang haar wordt na gebruik heel eenvoudig uitgekamd en in tegenstelling tot veel andere anti-luizen producten laat de Gezond & Wel Lotion en Shampoo zich gemakkelijk uitwassen. Kortom, zeg op een haarvriendelijke manier vaarwel tegen luizen!

Probeer het zelf!

Voor een optimaal effect gebruik je de Luizen Behandelingsshampoo en lotion van bij Broeders Gezondheidswinkel. 

 

Producten

Actie holland-pharma-952286
Luis protect Lucovitaal
11,99 5,99
Meer informatie
Actie holland-pharma-225537
Lotion/shampoo/kam Arkopharma
19,95 14,96
Meer informatie
mi-8714193206898
mi-8714193206881

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!
Stel een vraag

Van arendonk | woensdag 05 september 2018 12:16

Verkoopt u massage slippers of open massage schoenen.

Broeders Gezondheidswinkel | woensdag 05 september 2018 18:03

           Goedendag,

Deze hebben wij helaas niet in ons assortiment.

Met vriendelijke groet,

Helene
Broeders Gezondheidswinkel
Keiweg 7 4901 JD Oosterhout
T 0162-453223 F 0162-434738
www.broedersgezondheidswinkel.nl
Met vriendelijke groet,

Broeders Gezondheidswinkel
Broeders Gezondheidswinkel
Keiweg 7 4901 JD Oosterhout
T 0162-453223 F 0162-434738
www.broedersgezondheidswinkel.nl
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.