Spaar deze zomer voor een 100% biologisch boodschappenpakket!

Spaar deze zomer voor een 100% biologisch boodschappenpakket!

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Bij elke 10 euro en/of aankoop van wekelijkse actieartikelen ontvang je een zegel. Een volle spaarkaart met 40 zegels geeft recht op € 35,- korting. Je betaalt nog slechts € 5,- voor het boodschappenpakket.

Actievoorwaarden

  1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de zomerspaaractie (verder te noemen: “de actie’’). De actie wordt georganiseerd door Natudis B.V. gevestigd aan de Daltonstraat 38 te Harderwijk.
  2. De actie loopt vanaf 25 juni tot en met 15 september 2018.
  3. Spaarkaarten kunnen tot en met 29 september 2018 worden ingeleverd.
  4. Vanaf 25 juni 2018 ontvangt de klant bij elke 10 euro aan boodschappen* (in één transactie) en bij aankoop van wekelijkse actieartikelen een gratis spaarzegel.
  5. Bij 40 zegels is de spaarkaart vol en geeft de spaarkaart recht op €35,-korting. Bij inlevering van de volle spaarkaart betaalt de klant nog € 5,- voor het boodschappenpakket.
  6. De totale waarde van het pakket bedraagt minimaal 40 euro. De waarde van de artikelen is gebaseerd op de reguliere prijzen.
  7. Natudis behoudt het recht om de afgebeelde artikelen te vervangen door alternatieve artikelen. De waarde van deze producten zal gelijk blijven t.o.v. het oorspronkelijke product.
  8. Het is niet mogelijk om de ontvangen gratis producten in te ruilen voor contant geld.
  9. Volle spaarkaarten of spaarzegels kunnen niet worden ingewisseld voor geld en/of losse producten uit de winkel.
  10. De spaarzegels dienen op 1 spaarkaart geplakt te zijn om recht te hebben op het kortingsbedrag van €35,- op het boodschappenpakket.
  11. Er kunnen uitsluitend volledig ingevulde spaarkaarten met daarop originele spaarzegels van dit jaar (actie 2018) worden verzilverd.
  12. Uiteraard kunnen er meerdere volle spaarkaarten worden ingeleverd.
  13. De winkel behoudt zich het recht voor om spaarkaarten die haar frauduleus of onrechtmatig voorkomen te weigeren,  zonder dat de deelnemer enige aanspraak jegens de winkel (en Natudis) kan doen gelden.
  14. Door deelname aan de actie gaat de deelnemer akkoord net de genoemde voorwaarden.
  15. Eventuele vragen, klachten of opmerkingen over deze actie?Neem dan contact op via info@natudis.nl
  16. Dit is een gezamenlijke actie van Natuurwinkel en Biologisch specialist. Op de website vind je meer informatie over de deelnemende winkels: www.natuurwinkel.nl en www.bio-specialist.nl.
  17. De gegevens worden slechts gebruikt in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. De persoonlijke gegevens worden niet voor andere doeleinden dan deze actie gebruikt.
  18. Op deze actie is Nederlands recht van toepassing.
  19. Vragen, klachten of opmerkingen rond deze actie kunnen schriftelijkgesteldworden.

In het zonnetje: Piramide Kurkuma thee

Een echte thee liefhebber? Probeer dan nu deze kruidige kurkuma thee van Piramide, een blend van 60% kurkuma, 38% gember en 2% zwarte peper. De gember komt uit India en Burkina Faso. Door deze twee gembersoorten te combineren, ontstaat er een uitgebalanceerde warme smaak. Het snufje zwarte peper geeft dat beetje extra pit en zorgt ervoor dat de werkzame bestanddelen van kurkuma beter worden opgenomen door het lichaam. Schenk de thee in een glas en geniet ook van de zomerse gele kleur!

In het zonnetje: Yakso woksaus

Met de woksauzen van Yakso kun je thuis genieten van de authentieke Oosterse woktraditie, die al meer dan 2000 jaar oud is. Ideaal voor snelle gerechten met vlees, vis of bijvoorbeeld tempeh of seitan. Voeg zomergroentes naar keuze toe en serveer met rijst of noedels. Maak het gerecht compleet met gebakken uitjes en/of cassavechips.

In het zonnetje: Amaizin Taco kruidenmix

Met Amaizin Taco kruidenmix zet je rapido een Mexicaans gerecht op tafel. Voeg deze kruidenmix toe aan (vegetarisch) gehakt, kidneybonen en groenten en je hebt de perfecte vulling voor een echte Mexicaanse taco. Beetje crème fraîche en geraspte kaas er bij en smullen maar.  Buen provecho!

In het zonnetje: Trafo linzen chips zeezout

Zin in een luchtig tussendoortje? Deze linzenchips van Trafo is onze eigentijdse favoriet! Al meer dan 30 jaar bakken zij in hun Nederlandse chipsfabriek een uitgebreide range producten. Het bevat 25% minder vet dan traditionele aardappelchips en is verpakt in een composteerbare zak. Verkrijgbaar in de smaken zeezout, rozemarijn en paprika.

In het zonnetje: Lima shoyu saus (28% minder zout)

De Shoyu van Lima bestaat uit gefermenteerde soja en tarwe, een krachtige smaakmaker voor soepen en wokgerechten. De saus is ook verrassend lekker in een zomerse saladedressing met rijstazijn, knoflook, gember of mosterd.

In het zonnetje: Chikko golden milk

Eens een keer wat anders dan koffie of thee? Probeer dan deze chikko golden milk, het is een pure kruidenmix van kurkuma, kaneel, gember, kardemom, en zwarte peper. Voeg er warme (plantaardige) melk bij, even roeren en klaar is je Golden Milk, ook wel Curcuma Latte genoemd. Dit drankje is helemaal hot & happening vandaag de dag. Logisch, want Golden Milk is bijzonder lekker!

In het zonnetje: Naturata vegan mayonaise

Deze Bio-dynamische mayonaise zonder ei van Naturata is een romige mayonaise op basis van zonnebloemolie en johannesbroodpitmeel. Een perfecte basis voor een knoflook- of dipsaus bij een veganistische groentebarbecue. Ook lekker bij zelfgebakken friet of als spread op een broodje gezond.

In het zonnetje: Belvas hazelnoot truffel

Ook zo dol op truffels maar eet je toch graag verantwoord? Dan zijn dit de perfecte truffels voor jou! Deze hazelnoot truffels zijn namelijk fairtrade, glutenvrij, veganistisch en gezoet met stevia i.p.v. suiker. Met wel 70% cacao zijn ze een ultieme cacao-ervaring. Ze smaken uitstekend bij de koffie of zijn een chique aanvulling bij een high tea.

In het zonnetje: Buiteman kaaskoekjes Goudse bieslook

Na een dagje zonnen en zwemmen is dit die hartige bite waar je trek in hebt! Deze biologische Kaaskoekjes zijn extra pittig door de 10 maanden gerijpte Goudse kaas en bieslook. Ga je naar het strand? Neem dan zo’n makkelijk doosje mee in je strandtas.

In het zonnetje: Belvoir Dragonfruit & Raspberry

Dit drankje ziet er niet alleen erg leuk uit maar is ook nog eens erg lekker! Deze pressé is het alcoholvrije alternatief voor een zomerse borrel. Het rosé kleurige drankje is gemaakt van het exotische drakenfruit – een felrode en vitaminerijke cactusvrucht – gecombineerd met zoete frambozen en frisse aalbessen. De intense smaaksensatie is puur natuur van het zongerijpte fruit. Proost!

In het zonnetje: Mariënwaerdt vijgen spread

Deze vijgen vruchtenspread is het toppunt van zonnigheid. De biologische vijgen zijn namelijk gerijpt in de warme mediterrane zon. In de Betuwe op het eeuwenoude familielandgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt zijn de vijgen vervolgens op ambachtelijk wijze bereid tot deze delicatesse. Deze vijgen spread is lekker op een broodje, een toastje, of als dip bij de kaasplank.

In het zonnetje: Whole earth elderflower

Het sprankelende water in combinatie met vlierbloesem, appel en citroen geven deze frisdrank een heerlijk verfrissende smaak. De frisdrank is gezoet met agavesiroop en op smaak gebracht met natuurlijke aroma’s. Het ideale koude drankje op een warme zomerdag. Ook makkelijk mee te nemen in de koelbox naar het strand of buitenzwembad.

In het zonnetje: Le pain des fleurs boekweit crackers

Deze luchtige crackers zijn gebakken van boekweitmeel. Daardoor zijn deze crackers glutenvrij maar wel een bron van vezels. Een knapperig alternatief voor brood, maar belegd met kaas en zomergroentes, zoals komkommer en radijs, zijn ze ook heerlijk bij de borrel of een high tea. Ó ja en zoals je ziet ook makkelijk mee te nemen!

In het zonnetje: TerraSana 100% rijstnoedels

Deze glutenvrije noedels zijn enkel gemaakt van rijst en water. De noedels zijn binnen 5 minuten klaar en passen perfect bij zomerse groentes en Japanse smaakmakers zoals bijvoorbeeld miso, tamari en sesamolie. Verkrijgbaar in vier varianten op basis van witte, zwarte, bruine of Thaise rijst.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met je gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing