Natuurlijke Cosmetica bij Broeders Gezondheidswinkel

Natuurlijke Cosmetica bij Broeders Gezondheidswinkel

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Cosmetica die synthetisch gefabriceerd wordt in een laboratorium is niet meer van deze tijd. De wereld verandert, we worden ons met z’n allen bewuster van wat we eten, hoe milieuvriendelijk we leven maar ook van onze keuze in lichaamsverzorgingsproducten. Het woord ‘biologisch’ is een beschermde aanduiding om aan te geven dat er in bepaalde cosmetica biologische ingrediënten zitten. Biologische of natuurlijke cosmetica en huidverzorgingsproducten bevatten geen parabenen, ftalaten, synthetische kleur- en geurstoffen, chemische stoffen, siliconen en PEG’s. Broeders Gezondheidswinkel heeft een groot assortiment aan biologische en natuurlijke cosmetica waaronder Alviana, Weleda en Hauschka. Buiten biologische cosmetica zijn er inmiddels merken die vegetarische en zelfs veganistische cosmetische producten verkopen! De natuurlijke cosmetica van Alviana wordt gemaakt van plantaardige grondstoffen en voor zover mogelijk, afkomstig van gecontroleerde biologische teelt. Alle producten met het Vegan-keurmerk zijn vrij van dierlijke stoffen en worden geproduceerd volgens een erkende standaard voor natuurlijke en biologische cosmetica. Gecertificeerd volgens de NATRUE richtlijnen voor natuurlijke cosmetica.

Voorbeelden van natuurlijke cosmetica

Alviana Voetcrème

De dagelijkse verzorging van uw voeten is zeer belangrijk. De alviana voetcrème met biologisch salie-extract, sheaboter, cacaoboter, aloë vera en vitamine E voorkomt blaren en schrijnende, droge en ruwe plekken.

Tandgel Alviana Sensitief

Deze natuurlijke tandpasta biedt een verzorgende reiniging voor gevoelige tanden, blootliggende tandhalzen en gevoelig tandvlees. De natriumfluoridevrije tandgel verwijdert tandaanslag op zachte wijze en zorgt voor een frisse adem. De tandgel is geschikt voor gebruik naast homeopathische behandelingen en is vegan.

Alviana Gezichtsverzorging Wilde Roos

Optimale verzorging voor de normale, droge en beschadigde huid. Wilde roosolie hydrateert de huid, zorgt voor elasticiteit en maakt een ruwe huid weer zacht en soepel. Met de reinigingsmelk wordt de huid mild gereinigd. Daarna kan de huid worden verzorgd met een lichte dagcrème of een rijke dagcrème. Voor de huid die wat extra verzorging nodig heeft, is het verzorgende masker een ideaal product.

 Authentieke Aleppo (hand-)zeep met olijf- & laurierolie

Houdt de huid zacht en veerkrachtig, is geschikt voor een gevoelige, beschadigde of onrustige huid. Rijk aan vitamine E, met antiseptische werking. Zonder kunstmatige geur-, kleur- en conserveringsstoffen, 100% natuurlijk.

It’s Coco Conditioner

De Extra Virgin Conditioner is verrijkt met 100% pure kokosolie die het haar tot diep in de kern voedt. De conditioner is speciaal ontwikkeld voor droog en beschadigd haar. De formule voedt het haar intensief en maakt het haar makkelijk door te kammen. De speciale hydraterende formule zorgt voor volledig herstel en langdurige bescherming tegen uitdroging. Het haar voelt na gebruik weer glanzend, zacht en veerkrachtig aan.

It’s Aloe Hydra skin repair

Sterk geconcentreerde aloë vera huidgel geschikt voor het hele lichaam. Verrijkt met een hoge concentratie 100% pure aloë vera en provitamine B5 (panthenol). Speciaal voor de gevoelige huid die extra verzorging nodig heeft. Voedt, verkoelt, repareert en verzacht direct. Bron: G&W

Producten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met je gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing