AA
Chat of videochat nu live met één van onze medewerkers

Recept: Pasta met pompoen, salie, peccorino en rode ui

In de herfst zijn pompoenen op hun best. Probeer deze heerlijke pasta met pompoen eens. Voor de stevige trek!

Ik wil pasta met pompoen salie peccorino en rode ui maken! Wat heb ik allemaal nodig om dit te maken? Zorg dat u onderstaande ingrediënten in huis hebt:

  • 1 kleine pompoen
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 pak glutenvrije pasta (zoals penne)
  • 4 eetlepels margarine
  • 1 rode ui in halve ringen gesneden
  • 1 bosje salie blaadjes in dunne reepjes gesneden
  • zout en peper
  • 2 eetlepels geraspte peccorino

Hoe kan ik pasta met pompoen salie peccorino en rode ui maken?

Heeft u het recept geprobeerd en bent u trots op het resultaat? Stuur ons een foto op onze Facebook

  1. Verwarm de oven voor op 190° C.
  2. Snijd de pompoen in stukken (niet schillen, pitten erin laten). Leg de stukken met de snijkant naar boven op een bakblik of grote ovenschaal, besprenkel met olijfolie en laat in ± 20 minuten in de oven gaar worden. Haal uit de oven en laat afkoelen.
  3. Verwijder de pitten en de schil van de pompoen en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  4. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Verwarm intussen de margarine in een grote pan en roer de rode ui, de saliereepjes en zout en peper naar smaak erdoor.
  6. Voeg de hete, afgegoten pasta en de pompoen toe aan de margarine en meng alles goed door elkaar. Bestrooi met pecorino en serveer meteen.

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, blogs en nieuws! Meld je aan voor onze Nieuwsbrief, volg ons op Facebook en mis niks!

Heeft u vragen over dit recept? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder dit recept! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

« terug naar overzicht
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel