Borstvergroting of -versteviging zonder operatie

Borstvergroting of -versteviging zonder operatie

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Bent u ontevreden over uw borsten? Dan bent u niet de enige. Voor veel vrouwen zijn hun borsten een bron van onzekerheid. Uit onderzoek blijkt dat 25% van de dames onzeker is over hun boezem. Ze willen stevigere of grotere borsten. Een borstvergroting kan die onzekerheid wegnemen, maar voor velen gaat een chirurgische ingreep te ver. De kosten van een borstvergroting door een operatie is prijzig. Gelukkig is dat niet de enige oplossing.

Borstvergroting met hulp van capsules

Een van de oplossingen zijn de voedingssupplementen van BreastGro. Deze capsules bevatten een gepatenteerde hopformule die ervoor zorgt voor dat de borsten groter en steviger worden. De capsules vergroten en verstevigen de boezem van binnenuit. U kunt het probleem ook van buitenaf aanpakken met Volumizing Cream. Wilt u een borstversteviging dan volgt u een kuur van 3 maanden. Voor een borstvergroting duurt de kuur 6 tot 8 maanden. In die periode slikt u 4 capsules per dag. Na de kuur volgt een onderhoudsdosering van 1 tot 2 capsules per dag.

Dagelijks push-ups

Wilt u liever geen capsules slikken dan kunt u ook proberen uw borsten te vergroten door het doen van oefeningen. Als u iedere dag push-ups doet, vergroot u uw onderliggende borstspieren. Door uzelf op te drukken creëert u nieuwe spieren waardoor uw borsten groter en steviger lijken. Dit is ook zichtbaar bij bodybuilders. Als u de oefeningen lang genoeg volhoudt zult u vanzelf resultaat zien.

Verstevigende crème

Naast het slikken van capsules en het doen van oefeningen kunt u ook gebruikmaken van een borst verstevigende crème. De eerdergenoemde Volumizing Cream van BreastGro is daar een voorbeeld van. De crème smeer je elke dag met masserende bewegingen op uw boezem. Uw borsten worden hier zachter, voller en elastischer van. Het effect is uiteraard niet direct zichtbaar. U moet wat geduld hebben want de effecten zullen pas na een maand zichtbaar zijn.

 

Producten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met je gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing