Uitslag in de zon voorkomen? Vraag 't de expert!

Uitslag in de zon voorkomen? Vraag 't de expert!

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Vraag ’t de expert! Heeft u een prangende vraag over natuurlijke gezondheid en verzorging? Stel uw vraag via Social Media of onder dit artikel en wie weet, beantwoordt onze expert binnenkort uw vraag. Deze keer beantwoordt Hélène Melis-van Kampen de vraag hoe je uitslag in de zon kunt voorkomen!

Ik krijg altijd uitslag in de zon. Wat kan ik doen om dat te voorkomen?

“Een zonne-allergie komt van binnenuit. Mijn advies is dan ook om het van binnenuit aan te pakken met behulp van supplementen. U kunt de huid sterker maken door een product als Solgar Advanced Carotenoïd Complex. In dit supplement zitten stoffen die de huid voorbereiden op blootstelling aan zonlicht, zoals vier soorten caroteen, luteïne, lecithine en vitamine E. Daarnaast bevat dit supplement krachtige antioxidanten die de cellen beschermen en tegelijk huidveroudering tegengaan. Ik zie in de praktijk dat zelfs mensen met een ernstige vorm van zonne-allergie hier goed op reageren.”

Zonnebrandmiddel in gelvorm

“Met een supplement alleen bent u er natuurlijk niet. Gaat u in de zon, dan is het – zeker met een gevoelige huid of een zonne-allergie – aan te raden om te smeren met een zonnebrandmiddel in de vorm van een gel. Gebruik geen crèmes, oliën of zonnemelk, want die zijn te vet en sluiten de huid af. Een zonnebrandmiddel moet zo natuurlijk mogelijk zijn. Dat betekent: geen parfum, geen kleur- en conserveermiddelen en vet- en emulgatorvrij.”

Huidirritatie verminderen

Heeft u ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch last van uitslag nadat u in de zon bent geweest? Dan is de Berühingslotion van Anne Marie Börlind een echte aanrader. Daarin zitten kruidenextracten, die ervoor zorgen dat de huidirritaties sneller weggaan en die goed zijn voor het vochtgehalte en de elasticiteit van de huid. Ook het innemen van Urtizon-korrels kan helpen om de jeuk te verminderen. Overigens zou u deze korrels ook preventief kunnen nemen.” Wilt u meer advies over zonne-allergie? Kom langs in onze winkel of stel uw vraag onder dit artikel! Producten zijn zowel in de winkel als online verkrijgbaar!

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met je gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing