Te warm om te slapen? Slaapverwekkende tips van Hélène!

Te warm om te slapen? Slaapverwekkende tips van Hélène!

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

“Toegegeven: de zomer is pas sinds net écht van de grond gekomen in Nederland. Dit heeft tot gevolg dat door het lange licht en de relatief hoge nachttemperaturen veel mensen moeite hebben om te slapen. Dat komt in de meeste gevallen doordat zij, vanwege het vele licht, niet genoeg melatonine aanmaken. Heb jij ook last van slapeloosheid? Lees dan deze blog!04

Wat is Melatonine?

Melatonine is een stof die ons slaperig maakt en ervoor zorgt dat je in slaap valt. Deze stof wordt echter niet voldoende aangemaakt wanneer het zo lang licht blijft. Gelukkig is het mogelijk  melatonine in tabletvorm te slikken, waardoor u wat beter inslaapt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Lucovitaal Melatonine Forte 5MG die momenteel in de aanbieding is!

Middelen tegen slapeloosheid

Melatonine is niet het enige dat u kunt gebruiken tegen slapeloosheid. Er zijn daarnaast diverse kruiden die de slaap bevorderen. Hop bijvoorbeeld, maar ook valeriaan en passiebloem. Deze kruiden zijn te verkrijgen in zowel capsules als in druppels. Zo weet u zeker dat u de juiste hoeveelheid heeft. Slapeloosheid in combinatie met warmte is extra vervelend voor vrouwen met hormonale klachten, bijvoorbeeld tijdens de overgang. Voor vrouwen die zich in deze situatie bevinden  kunnen Avena Sativa en Nuxvomica goed werken.

Volg Broeders Gezondheidswinkel!

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, blogs en nieuws! Meld je aan voor onze Nieuwsbrief, volg ons op Facebook en mis niks! Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder dit recept! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Producten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

chat_bubble_outline Debby Peters - hulp bij slapeloosheid calendar_today Geplaatst op:

Kunt u me iets vertellen over de dosering van Melatonine? Zowel mijn nichtje van 5 als ik, hebben last van slapeloosheid. Zouden wij dezelfde dosering kunnen gebruiken, of is er voor kinderen een aangepaste dosering? mvg, Debby

question_answer Broeders Gezondheidswinkel calendar_today Geplaatst op:
Beste , Beste Debby,

Volwassenen kunnen gerust een dosering van 3 mg gebruiken. Er zijn echter ook tabletjes met 0,1 mg melatonine. Voor een kind is het beter om met zo'n lage dosering te beginnen, eventueel 2 of 3 tabletjes.

Met vriendelijke groet,

Broeders Gezondheidswinkel
Keiweg 7 4901 JD Oosterhout
T 0162-453223 F 0162-434738
www.broedersgezondheidswinkel.nl
Met vriendelijke groet,

Broeders Gezondheidswinkel

Broeders Gezondheidswinkel
Keiweg 7 4901 JD Oosterhout
Tel: 0162-453223 | Fax: 0162-434738
www.broedersgezondheidswinkel.nl
question_answer Team Broeders Gezondheidswinkel
calendar_today Geplaatst op:
Beste , Bedankt voor jouw reactie op deze blog. Vanwege wet- en regelgeving is het niet mogelijk om onze reactie te publiceren. 
Met vriendelijke groet,

Team Broeders Gezondheidswinkel

Broeders Gezondheidswinkel
Keiweg 7 4901 JD Oosterhout
Tel: 0162-453223 | Fax: 0162-434738
www.broedersgezondheidswinkel.nl

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met je gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing