“Dankzij HNS Plex heb ik nog een volle haardos”

“Dankzij HNS Plex heb ik nog een volle haardos”

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Voor veel mannen is het een schrikbeeld: vroegtijdige kaalheid. Hierbij speelt erfelijkheid een grote rol, maar ook voeding en verzorging kunnen invloed hebben op de haargroei. Peter Jansen (56) heeft, dankzij het voedingssupplement HNS Plex, nog een volle haardos. Dat had hij dertig jaar geleden niet durven denken. “In mijn familie worden de mannen vroeg kaal. Mijn vader was zelf al jong kaal en mijn haar begon toen ik begin twintig was ook al aardig uit te dunnen. Overal in huis lagen haren en ik had me er al bijna mee verzoend dat ik mijn vader achterna zou gaan, qua kaalheid. Destijds was ik net getrouwd en mijn vrouw kwam op een dag thuis met HNS Plex, een voedingssupplement dat goed is voor de huid, de nagels én het haar. Ik was aanvankelijk wat sceptisch, maar ben het middel toch gaan slikken. Al snel viel mijn haar veel minder uit en vond ik niet meer overal haren. Inmiddels zijn we dertig jaar verder en heb ik nog steeds een mooie bos haar. Ik ben ervan overtuigd dat het door de HNS Plex komt, dat ik uiteraard nog steeds elke dag slik. Mijn zoon van 22 is inmiddels ook overstag. Hoewel hij nog geen last had van haaruitval, is hij het supplement preventief gaan slikken. Hopelijk heeft hij ook al zijn haar nog, als hij straks zo oud is als ik nu!”

Kaalheid voorkomen met HNS Plex

Haaruitval en kaalheid komen van binnenuit. Uiteraard kunt u de haargroei ook vanaf de buitenkant ondersteunen, bijvoorbeeld met milde shampoos die vriendelijk zijn voor uw hoofdhuid en haarwortels, maar de basis ligt in de juiste vitaminen, mineralen en vooral aminozuren. Deze zitten in overvloed in HNS Plex. Het bevat onder meer aminozuren en vitamine B2 en B12, die een rol spelen bij de opbouw van zenuwcellen en vermindering van vermoeidheid. Dankzij de groente- en fruitextracten in het supplement worden de vitaminen goed opgenomen.

Haaruitval verminderen

Twee tabletten per dag zijn voldoende om de haaruitval te verminderen. Eerlijk is eerlijk: is een haarwortel eenmaal dood en bent u al helemaal glad en kaal, dan zal ook een supplement als HNS Plex niet veel meer voor u doen. Maar hebt u last van beginnende kaalheid en wilt u, net als Peter, uw haardos behouden? Dan is HNS Plex in combinatie met één van onze speciale shampoos dé oplossing. U bestelt ze gemakkelijk en veilig in onze webshop. Wilt u een persoonlijk advies? Kom dan gerust eens langs in onze winkel. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder dit recept! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met je gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing