Zelf chocoladepasta maken

Wat kan er nu op tegen een boterham met chocoladepasta? Lees hier hoe je zelf heerlijke chocoladepasta kunt maken.

Wat heb ik nodig?

Ik wil chocoladepasta maken! Wat heb ik allemaal nodig om dit te maken? Zorg dat u onderstaande ingrediënten in huis hebt:

  • 100 gram ongezwavelde gedroogde abrikozen
  • 4 theelepels (10 gram) cacaopoeder
  • Snufje gemalen kaneel
  • Evtentueel stevia, kokosbloesemsuiker of honing om te zoeten

Hoe kan ik chocoladepasta maken?

  1. Wel de abrikozen 15 minuten in een pannetje met net zoveel water tot ze net onderstaan. Zet daarna het pannetje op het vuur en breng heel langzaam even aan de kook.
  2. Pureer de abrikozen (keukenmachine/staafmixen) met een klein beetje van het weekwater (rest van het weekwater wordt niet gebruikt). Laat afkoelen.
  3. Roer het cacaopoeder en de kaneel erdoor. Voeg naar smaak stevia, kokosbloesemsuiker of honing toe om te zoeten. Bewaar in een afgesloten potje in de koelkast.

Heeft u het recept geprobeerd en bent u trots op het resultaat? Stuur ons een foto op onze Facebook

Volg Broeders Gezondheidswinkel!

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, blogs en nieuws! Meld je aan voor onze Nieuwsbrief, volg ons op Facebook en mis niks!

Heeft u vragen over dit recept? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder dit recept! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

« terug naar overzicht
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel