Paasmuffins met chocoladepasta

Paasmuffins met chocoladepasta

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Pasen staat weer voor de deur. Kom goed voor de dag met deze overheerlijke paasmuffins met chocoladepasta.

Wat heb ik nodig?

  • 300 gram zelfrijzend bakmeel
  • 35 gram cacaopoeder
  • 75 gram rietsuiker
  • 60 gram boter
  • 95 gram chocolade (puur of melk)
  • 125 ml chocopasta (puur of melk)
  • 1 ei
  • 180 ml melk
  • 125 ml zure room

Extra nodig: muffinvormpjes

Hoe maak ik het?

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  2. Hak de chocolade in stukjes.
  3. Klop het ei luchtig.
  4. Laat de boter in een pannetje smelten.
  5. Zeef het bakmeel met de cacaopoeder in een kom en voeg de suiker, de gesmolten boter, de stukjes chocolade, de chocopasta, het geklopte ei, de melk en de room toe.
  6. Meng het geheel goed door elkaar en schep het in de (indien nodig ingevette) muffinvormpjes.
  7. Bak de muffins in het midden van de oven in 20 minuten bruin en gaar.
  8. Haal de muffins uit de oven en laat ze even afkoelen op een rooster.

Voedingswaarden

Per persoon:

  • 1223 kJ / 292 kcal
  • 5 gram eiwit
  • 36 gram koolhydraten
  • 13,5 gram vet

Volg Broeders Gezondheidswinkel!

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, blogs en nieuws! Meld je aan voor onze Nieuwsbrief, volg ons op Facebook en mis niks! Heeft u vragen over dit recept? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder dit recept! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met je gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing