Oproep Lichaamsgerichte Psychotherapie

In verband met het afstuderen als therapeut lichaamsgeörienteerde psychotherapie is Suzan Bogers op zoek naar mannelijke cliënten die meerdere sessies willen volgen.

Ons lichaam werkt net als een harde schijf, het slaat informatie op van alle gebeurtenissen die we in ons leven meemaken. Onverwerkte informatie kan zich belemmerend nestelen in zowel lichaam als geest (denk aan: hoofdpijn, rugpijn, verkrampte schouders of negatief denken, stress, onzekerheid).
Hoe beter je de signalen van je lichaam voelt en begrijpt en de dieper  liggende betekenis van je reacties doorziet, des te meer grip krijg je op je leven. Je kunt met nieuwe inzichten andere keuzes maken dan je deed.

Als je mogelijk het gevoel  hebt ergens in vast te lopen. Je stress ervaart die je lastig kunt hanteren. Je Lichamelijke klachten hebt die onverklaard blijven. Als je moeite hebt met de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis; bij slaapproblemen of relaties waar je in vast loopt enz. Aan de hand van een duidelijke doelstelling, door middel van gesprek, oefeningen rondom spanning en ontspanning. Ook door aandacht voor adempatronen en hun uitwerking op je dagelijkse leven, houding, beweging, stemgebruik, de wisselwerking van geest en lichaam en meer.

Ben je zelf geïnteresseerd of ken je mannen in je omgeving voor wie dit passend lijkt? Stuur dan een mail naar Suzan Bogers via Bogers.22@casema.nl.

« terug naar overzicht

Vraag & antwoord

Hier kunt u uw vraag stellen. Uitleg over de termijn waarbinnen vragen beantwoord worden.

Stel een vraag
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel