Een bomvol brunchpakket winnen?

Wilt u kans maken op één van de gratis geselecteerde Ekoland brunchproducten. Of de winnaar worden van het bomvolle gratis Ekoland brunchpakket? Kom dan nu naar de fysieke winkel van Broeders Gezondheidswinkel en wie weet heeft u prijs!

U ontvangt een Ekoland paaslot bij besteding van €10,- aan boodschappen in onze fysieke winkel te Oosterhout. Deze actie is geldig van 14 maart t/m 26 maart 2016. OP=OP!

Ekoland paasbrunch

Wilt u met Pasen zeker zijn van een lekkere stol op tafel?

In onze fysieke winkel hebben we een heerlijk Paas-assortiment voor u samengesteld. Bekijk hier het assortiment.

« terug naar overzicht

Vraag & antwoord

Hier kunt u uw vraag stellen. Uitleg over de termijn waarbinnen vragen beantwoord worden.

Stel een vraag
 • Peggy Schöner
  Peggy Schöner (21 Maart 2016 om 11:39)

  Beetje jammer die Ekoland actie. Ik koop me gek aan Ekoland producten op Bewustwinkelen.nl en kan nou niet meedoen. Mijn vraag: kunnen jullie er niet gewoon een Facebook actie ervan maken?

  Reageren
  • Broeders Gezondheidswinkel

   Hoi Peggy,

   De Ekoland actie is met name gericht op (de stimulering van) de verkoop in de fysieke winkel. Bewustwinkelen is een aparte winkelorganisatie en het is niet aan ons maar het ligt bij hun zelf of zij ook op de een of andere manier voor hun klanten aan deze paasactie van Ekoland willen en kunnen meedoen. Als u een bestelling van Ekoland-producten in onze webshop www.broedersgezondheidswinkel.nl doet, dan wil ik u bij deze toezeggen dat u van ons wel mee kunt doen aan deze actie. De actie loopt tot en met dit weekend, dus wij ontvangen dan graag wel deze week uw bestelling.

   Met vriendelijke groet,

   Broeders Gezondheidswinkel

   Reageren
 • leng

  hallo! als ik bijvoorbeld 30 euro aan boodschaap heb besteed, krijg ik dan 3 stuks paasloten?

  alvast bedankt!

  Reageren
  • Broeders Gezondheidswinkel

   Beste,

   Inderdaad ontvangt u voor iedere 10 euro aan boodschappen een paaslot, dus bij 30 euro heeft u 3 kansen op een gratis product. Deze actie loopt nog tot en met zaterdag 26 maart.

   Met vriendelijke groet,

   Broeders Gezondheidswinkel

   Reageren
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel