Maak het in Brabant: Een kijkje bij Broeders Gezondheidswinkel

Broeders Gezondheidswinkel is de komende maanden een aantal keren te zien in het programma "Maak het in Brabant".  Maak het in Brabant is een programma waarin Brabantse ondernemers zakelijke en niet-zakelijke onderwerpen bespreken.

Aflevering vijf

Aflevering nummer vijf gaat over vitamines en mineralen. Bekijk aflevering vijf.

Aflevering Vier

Aflevering nummer vier staat in het teken van het verantwoord gebruik van (natuurlijke) cosmetica. Bekijk aflevering vier.

Aflevering Drie

Deze aflevering staat volledige in het teken van suikers. De voor- en nadelen worden besproken. Bekijk aflevering drie.

Aflevering Twee

In aflevering twee vertelt Hélène u alles over brood. Aan bod komen onder andere de voedingsstoffen die in brood zitten, het (kwaliteits-) verschil van brood en het voordeel van biologische brood ten opzichte van "normaal" brood. Bekijk aflevering twee.

Aflevering één

Hélène is in deze eerste aflevering geïnterviewd en neemt u samen met de presentatrice mee door onze fysieke winkel in Oosterhout. Aan bod komen onder andere goede voornemens, Raw Foods en een stukje geschiedenis van de winkel. Bekijk de eerste aflevering.

« terug naar overzicht
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel