Lambert veintain

Heeft u vaak last van koude handen en voeten? Zelfs als de temperaturen buiten heerlijk zijn? U bent niet de enige! In Nederland hebben veel personen last van koude kouden en voeten, vrouwen hebben dit overigens over het algemeen een stuk meer dan mannen. Voor sommigen is het niet meer dan 'irritant', anderen zien het liever opgelost. Broeders heeft een hulpmiddel: Lambert veintain.

Lambert veintain

Lambert Veintain is een supplement dat zich richt op de doorbloeding in ons lichaam. Deze supplementen van Lambert bieden een hoge concentratie van Ginkgo, Kaneel en Gember. Een kleine uitleg op wat voor manier deze stoffen helpen:

Ginkgo houdt de bloedvaten soepel. De stof Ginkgo Biloba heeft namelijk een gunstige invloed op de bloedsomloop. De supplementen van Lambert veintain bevatten de juiste hoeveelheden om zo de bloedsomloop direct te stimuleren. Simpel gezegd houdt dit in dat het bloed gemakkelijker door het lichaam kan stromen en alle toppen van uw lichaam kan bereiken.

De overige twee stoffen gember en kaneel hebben een andere functie. Deze specerijen creëren namelijk het thermogeen effect, dit effect betekent dat de stofwisseling wordt gestimuleerd en de bloedcirculatie wordt bevordert. Ginkgo zorgt er dus voor dat het bloed overal in lichaam gemakkelijk kan komen, gember en kaneel zorgen er voor dat het bloed sneller rond gaat in het lichaam.

Heeft u vragen over het product of het gebruik ervan? Stel ze dan hieronder. Wij zullen u dan zo snel mogelijk voorzien van een passend antwoord.

« terug naar overzicht

Vraag & antwoord

Hier kunt u uw vraag stellen. Uitleg over de termijn waarbinnen vragen beantwoord worden.

Stel een vraag
 • a

  In veintain zit kaneel. Kaneel werkt bloeddrukverhogend. Hoge bloeddruk kan o.a. hartritmestoornissen geven. Moet hier niet voor gewaarschuwd worden? Of in ieder geval vermeld worden ?

  Reageren
  • Broeders Gezondheidswinkel

   Goedemorgen,

   Allereerst bedankt voor uw reactie.

   Het is echter niet zo dat kaneel bloeddrukverhogend werkt. Vandaar dat hier geen melding van is gemaakt.
   Zoethout werkt echter wel bloeddrukverhogend, bedoelde u dit misschien?

   Met vriendelijke groet,

   Broeders Gezondheidswinkel

   Reageren
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel