Purity Herbs Iceland DEMO

Wist u dat het overgrote deel van lichaamsverzorgende producten schadelijke synthetische stoffen bevatten die via de huid in onze bloedbaan terecht komen en onze gezondheid kunnen aantasten?

Purity Herbs biedt de oplossing:

100% natuurlijke verzorgingsproducten, samengesteld met de zuiverste etherische oliën en geneeskrachtige kruiden uit IJsland. Een verzorgingslijn die niet alleen de huid voedt en verzorgt maar vooral ook herstelt bij diverse problemen. De producten zijn geschikt voor alle leeftijden, zelfs baby’s en alle huidtypes.

Wij nodigen u uit voor een kennismaking bij Broeders Gezondheidswinkel komende vrijdag 21-11-2014! Wij hopen dat u persoonlijk de onschatbare waarde van Purity Herbs natuurlijke verzorgingsproducten leert kennen en waardeert met dank aan de kracht van de natuur!

Tot vrijdag?

« terug naar overzicht
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel