Alle producten van Atroflex

Atroflex is een supplement dat speciaal is gericht op gewrichten -en spieren. Het bevat een combinatie van natuurlijke ingrediënten. Atroflex is verkrijgbaar in de vorm van tabletten en siroop en is bedoeld voor mensen die last hebben van gewrichtsstijfheid, verminderde mobiliteit, of andere klachten die verband houden met gewrichts- en spieraandoeningen. 

Atroflex tabletten 

De Atroflex tabletten zijn een handige en eenvoudige manier om dit supplement te ervaren. Ze bevatten een geconcentreerde dosis natuurlijke ingrediënten. De tabletten zijn vaak beschikbaar in een handige verpakking die gemakkelijk mee te nemen is, waardoor het innemen ervan op elk moment van de dag mogelijk is. Het wordt aanbevolen om de tabletten met voldoende water in te nemen, bij voorkeur tijdens de maaltijd. 

Atroflex siroop 

Voor diegenen die moeite hebben met het slikken van tabletten of de voorkeur geven aan een alternatieve vorm, biedt Atroflex ook een siroopoptie. De Atroflex siroop is een vloeibare formulering van het supplement, waardoor het gemakkelijker is in te nemen, vooral voor mensen met slikproblemen of voor ouderen. De siroop heeft doorgaans een aangename smaak, wat het innemen ervan aangenamer maakt. Het wordt aanbevolen om de siroop te mengen met water of een andere vloeistof. 

AtroFlex is een voedingssupplement met geselecteerde ingrediënten welke belangrijk zijn voor de botten* en het kraakbeen* en bijdragen aan de normale werking van spieren**. Het bevat o.a. Glucosamine, Chondroïtine, MSM, Vitamine C, D en Hyaluronzuur.

Content wordt geladen... -50% Atroflex Gewrichtensiroop
Gewrichtensiroop Atroflex 500ml
27,99 13,99
Meer informatie
Content wordt geladen... -50% Atroflex Tabletten
Tabletten Atroflex 60tb
27,99 13,99
Meer informatie
 • check

  Deskundig advies over jouw gezondheid

 • check

  Spaarsysteem voor trouwe klanten

 • check

  Gratis verzending vanaf 50,- 

 • check

  Wij leveren in Nederland, België en Duitsland