Biologische wijnproeverij!

Beste wijnliefhebber,

Woensdag 15 oktober houden wij 's avonds in onze winkel een biologische wijnproeverij. Tijdens deze avond staan er ongeveer 20 biologische wijnen voor u open om te proeven. De proeverij wordt begeleid door een gediplomeerd Vinoloog van de Wijnacademie. Hij vertelt u graag alles over de wijnen en achtergronden van de wijnhuizen. De proeverij kent een vrij inloop karakter wat wil zeggen dat u zelf kunt bepalen hoe laat u wilt komen. Uiteraard kunt u ook vrienden, familie, kennissen of andere bekenden meenemen die interesse hebben in wijn. Deelname aan de proeverij is gratis. Speciaal tijdens deze proefavond zijn er op tal van wijnen SPECIALE ACTIEKORTINGEN geldig!

Wij hopen u te mogen begroeten op woensdag 15 oktober en laten u graag kennis maken met onze heerlijke biologische wijnen. Aanmelding is gewenst via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres, graag met vermelding van het aantal personen

Met vriendelijke groet,

Broeders Gezondheidswinkel - Wim & Hélène Melis

Telefoon: 0162-453223
Email: info@broedersgezondheidswinkel.nl

« terug naar overzicht
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel