Webwinkel vernieuwd

Hoewel onze nieuwe webshop nog maar een viertal maanden in de lucht was, hebben we opnieuw enkele aanpassingen verricht die de webshop voor u als klant verder verbeterd hebben. De layout is op enkele plaatsen aangescherpt, waardoor u nog sneller en gemakkelijker uw bestellingen in onze webshop kunt plaatsen. Om deze nieuwe versie live te zetten, waren we donderdag 20 febuari even een paar uurtjes uit de lucht, maar we zijn nu weer helemaal live en wensen u veel (koop)plezier in onze webshop!

Wat niet veranderd is, maar wat wij wel nog graag een keer onder uw aandacht willen brengen is dat wij onze vaste klanten graag belonen met extra korting. Wanneer u een account aanmaakt, spaart u vanzelf spaarpunten. U ontvangt voor iedere 1 euro 1 spaarpunt, en wanneer u voor € 100 (in een of meerdere keren) gekocht heeft, kunt u bij een volgende bestelling 5 euro als kortingsbedrag inwisselen.

Verder hebben de afgelopen maanden al veel van onze klanten gebruik gemaakt van onze klantenservice. Die is er niet alleen met vragen over uw bestelling, maar zeker ook voor vragen over uw gezondheid of over specifieke gezondheidsproducten. Zo zijn er vragen gesteld als: "kan ik mijn kindje van 3 jaar cranberry geven voor een blaasontsteking?" of "wat is nu precies het verschil tussen de multivitamine van merk X, Y of Z?". Kortom u kunt bij ons altijd terecht met dergelijke vragen. U kunt daarvoor het contactformulier op de website invullen of gewoon bellen of e-mailen. Wij doen onze uiterste best om al uw vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

« terug naar overzicht

Vraag & antwoord

Hier kunt u uw vraag stellen. Uitleg over de termijn waarbinnen vragen beantwoord worden.

Stel een vraag
 • Wanrooy

  Heeft u groenlipmossel samengevoegd met corcumlne in tabletvorm

  Reageren
 • Mart

  S
  Heeft U CBD olie in flesjes van 100 ml en wat is de prijs en levertjijd

  Reageren
  • Broeders Gezondheidswinkel

   Hallo!

   Wij bieden ook CBD olie in flesjes van 100 ml aan, zie http://www.broedersgezondheidswinkel.nl/cbd-plus-olie-jh-100ml. U kunt product bestellen en het is direct leverbaar. Wij hanteren een 1 tot 2 dagen levertijd!

   Heeft u verder nog vragen?

   Met vriendelijke groet,
   Broeders Gezondheidswinkel

   Reageren
 • Meggy den Doop
  Meggy den Doop (6 Januari 2017 om 11:55)

  Is het juist dat je met een voordeelpas alleen korting krijgt in de winkel?
  Dus niet als je online bestelt (behalve de 1e keer)?

  Reageren
  • Broeders Gezondheidswinkel

   Dag Meggy,

   We hebben op dit moment nog verschillende klantensystemen, maar het is zeker de bedoeling deze in de toekomst te integreren. Met de klantenpas in de fysieke winkel ontvangt u inderdaad direct 5% op vitamines en voedingssupplementen. Door een account aan te maken in de webwinkel bouwt u bij iedere bestelling automatisch spaarpunten op en vanaf 100 spaarpunten (100 euro besteding) kunt u die inwisselen voor 5 euro korting. Hiermee ontvangt u 5% korting op zowel vitamines etc. maar ook op voeding, dus in feite is dit nog wat aantrekkelijker dan een klantenpas in de winkel.

   Met vriendelijke groet,
   Wim Melis

   Broeders Gezondheidswinkel
   Keiweg 7 4901 JD Oosterhout
   T 0162-453223 F 0162-434738
   www.broedersgezondheidswinkel.nl

   Reageren
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel