Glutenvrije avond

Op woensdagavond 6 november 2013 van 18.30 tot 20.00 uur organiseert Broeders Gezondheidswinkel in Oosterhout weer haar jaarlijkse glutenvrije avond in de winkel. Er is die avond volop gelegenheid om van diverse merken allerlei glutenvrije producten te proeven en te keuren. In de persoon van Ans Kops is er een bakinstructrice van de Nederlandse Coeliakie Vereniging aanwezig die u kan helpen om zelf glutenvrije broden, gebak of koeken te bakken.

Speciaal voor deze avond is er de mogelijkheid om alle glutenvrije producten met 10% KORTING te kopen. En iedere klant die deze avond voor meer dan € 35 aanschaft, krijgt GRATIS een pak stroopwafels, een cake of een meerzadenbrood. Kortom er is alle aanleiding om langs te komen op de glutenvrije avond op woensdag 6 november. U kunt zonder aanmelding vooraf naar de winkel komen en de toegang is uiteraard gratis!

« terug naar overzicht
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel