Natuurlijk koken met zeewier

Zeewier

Zeewier is niet alleen een nieuwe eettrend, maar een echte vergeten groente. En niet zomaar één, een oergroente die aan geen enkele maaltijd mag ontbreken. Het heeft de eigenschap om op een verfijnde, subtiele manier je lichaam te voorzien van vitamine, mineralen en vezels. Mooie zachte vezels, die uw verteringsproces bevorderen en stoffen vrij maken die makkelijker door uw lichaam worden opgenomen.  Verder is zeewier geen zout, maar wel een uitstekende zoutvervanger.

In de kookdemonstratie "natuurlijk koken met ZEEWIER" vormen zeewier en biologische producten de basis voor uw gerechten. U krijgt informatie over de verschillende wieren, leert deze (nieuwe) producten te verwerken, te combineren om een volwaardige maaltijd te bereiden. En we zullen ingaan op wat zeewier voor uw lichaam doet. Tijdens de kookdemonstratie worden er 7 gerechtjes of drankjes bereid en uiteraard kunt u deze ook zelf nuttigen.

Op dinsdag 22 januari 2013 van 19.00 uur tot 21.30 uur kunt u bij Broeders Gezondheidswinkel aan de Keiweg 7 in Oosterhout kennis maken met wat koken met zeewier inhoudt en hoe u het kunt bereiden.

U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen naar info@broedersgezondheidswinkel.nl of te bellen naar 0162-453223. De bijdrage voor deelname aan deze avond bedraagt € 18 per persoon.

« terug naar overzicht
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel