Weg met voorjaarsmoeheid! Volg onze tips

Opstaan met het geluid van fluitende vogels. Wintertruien die eindelijk naar zolder kunnen. Toch kunt u in de sluimerende lente zomaar last krijgen van een dip: voorjaarsmoeheid. Dit kan serieuze, vervelende klachten opleveren, maar is tegelijkertijd ook prima tegen te gaan.

Volg deze 10 tips voor een heerlijke lente:

  1. •Forceer uw lichaam vooral niet: geniet van het mooie lenteweer, maar rust op tijd uit.
  2. Eet verse groenten en fruit: vitaminen maken u sterker. Kunt u wel wat extra vitaminen en mineralen gebruiken? Probeer eens Depyrrol Plus. Dit voorziet het lichaam van de specifiek noodzakelijke extra mineralen en vitamines.
  3. Vermijd alcohol en tabak: uw lichaam wordt er niet bepaald fitter van. Dat wist u natuurlijk al, maar misschien dat dit juist het moment is om daar wat aan te doen!
  4. Wilt u proberen te stoppen met roken om weer fit de Lente in te gaan? Probeer de nicotinepleisters van NiQuitin.
  5. Drink meer water dan in de winter: u verbruikt meer energie in de lente en dus moet u het verloren vocht ook weer aanvullen. Water drinken zuivert uw lichaam, eenvoudig en natuurlijk.
  6. Bouw uw lichaamsbeweging geleidelijk op: begin met een wandeling, ga daarna pas verder met sport of fitness. Maar zorg voor beweging, daar voelt u zich al sneller prettiger bij.
  7. Geniet van de gezonde buitenlucht, bij voorkeur op het platteland of aan zee.
  8. Let op vitamine D inname. Dit wordt aangemaakt door zonlicht. Vitamine D speelt een belangrijke rol bij het bepalen van uw gemoedstoestand. Wanneer u extra vitamine D nodig heeft, kunt u deze eenvoudig bestellen in onze webshop. Met een fijn gevoel en goede gemoedstoestand is het veel eenvoudiger om positief in het leven te staan en te genieten van wat er in de lente allemaal kan.
  9. Naast vitamine D zijn ook voldoende B-vitamines nodig voor een energiek gevoel. Vitamines uit het vitamine B complex maken het namelijk mogelijk om energie uit uw voeding vrij te maken. Zodat uw gezonde eten nog beter zijn werk doet. Om extra B vitamines binnen te krijgen, kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld een Vitamine B 50 complex.
  10. Na een donkere winter zijn sommige mensen echt moe, omdat ze tijdens de winter onvoldoende voedingsstoffen hebben binnengekregen. Voor velen is “de accu leeg” na de winter. Mensen zijn oververmoeid en hebben de neiging zich terug te trekken. Bij Broeders hebben we allerlei manieren, buiten onze artikelen, om u te helpen met een goed gevoel aan de lente te beginnen.

Bezoek onze webshop en bestel de producten die ervoor zorgen dat u de nodige voedingsstoffen binnen krijgt om een fijne, maar vooral gezonde Lente tegemoet te gaan!

Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder deze blog! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

« terug naar overzicht
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel