Broeders Gezondheidswinkel genomineerd voor MKB Award 2011!

De MKB Award toetst op brede criteria als innovativiteit, winstgevendheid, marktbenadering, ambitieniveau van de ondernemer, klantgerichtheid en procesmatig denken. Deze award is bedoeld voor het MKB dat zich onderscheidt in compleetheid.
Om een succesvol bedrijf voor de lange termijn te hebben, is het van belang dat alle aspecten van een bedrijf goed georganiseerd zijn. Veel ondernemers lukt het nog wel om een bedrijf te starten. Echter het bedrijf verder uitbouwen vergt expertise en daadkracht op diverse vlakken (o.a. marketing, financiën, personeel, interne processen).

Het gebrek aan compleetheid zorgt er vaak voor dat bedrijven uiteindelijk niet succesvol zijn. Daarom stimuleert de MKB Award bedrijven zich te richten op het kwaliteitsniveau van hun gehele bedrijfsvoering.

De MKB Award is een initiatief van advies- en administratiekantoor Finovion en wordt samen met leverancier van online boekhoudsoftware Twinfield en nieuwssite en internetplatform DeOndernemer.nl georganiseerd.

Op dit moment vindt er een landelijke stemronde plaats, waarbij iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriet voor de MKB Award. Deze stemronde eindigt op 30 november aanstaande en daarna worden de 5 laatste bedrijven bekend gemaakt, die op 14 december in een finaleronde zullen gaan uitmaken wie de MKB Award 2011 in ontvangst mag nemen.

Wilt u dat Broeders Gezondheidswinkel de MKB Award wint? Stem dan op ons! Zie hier een filmpje over de nominatie!

« terug naar overzicht
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel