Verhoog uw weerstand, 10 tips!

Voedingssupplement

Wilt u uw weerstand verhogen? Neem dan een voedingssupplement dat is afgestemd op uw behoeften. Bijvoorbeeld speciaal voor mannen, vrouwen of kinderen. Iedere groep heeft namelijk andere behoeften. Een goed product wat op alle behoeften inspeelt is Echinaforce. Dit product verhoogt de weerstand aanzienlijk!

Winterse stamppotten

Wist u dat stamppotten veel vitamine C bevatten? Winterse groenten zoals boerenkool, spinazie, zuurkool, spitskool, wortels en rode kool bevatten namelijk veel vitamine C. Ook aardappels zijn rijk aan vitamine C.

Eet gevarieerd en vers

Serveer behalve vlees ook eens vis of kip bij het avondeten. Kies bij voorkeur ingrediënten die vers zijn. Groenten uit de diepvries zijn ook gezond, omdat ze direct vers zijn ingevroren.

Winters” fruit

Sinaasappels en mandarijnen zijn echte wintervruchten, boordevol vitamine C. Goed dus om de weerstand mee op peil te houden. Bij voorkeur neemt u twee stuks fruit per dag. Voor mandarijnen geldt het dubbele. Heeft u weinig tijd om fruit te eten? Probeer dan eens een gezonde fruitdrank.

Sporten

Bewegen is goed voor de weerstand. Ga dus naar buiten voor een stevige wandelingen. Fietsen is natuurlijk ook prima. Met sporten zweet u uw afvalstoffen eruit. Hierdoor voel u uw fitter en sterker.

Goede nachtrust

Slapen is heel belangrijk om u gezond en fit te voelen, maar ook om de weerstand op peil te houden. Tijdens de slaap herstelt uw lichaam zich. Ook gaat uw lichaam 's nachts potentiële ziekteverwekkers te lijf, zodat u 's ochtends weer fris en fruitig opstaat. Probeer tenminste acht uur per nacht te slapen.

Ontspanning

In drukke tijden wilt u nog wel eens vergeten een momentje te nemen voor uzelf. Hierdoor kan de weerstand afnemen. Plan dagelijks minimaal een half uurtje vrij. En als u kinderen hebt, maak dan wat tijd vrij voor uzelf wanneer de kinderen naar bed zijn. Ontspanning en beweging zorgen overigens samen voor een goede nachtrust.

Drink water

Drink voldoende water om afvalstoffen te verdrijven. Probeer minimaal anderhalf tot twee liter water per dag te drinken. Kruidenthee is ook goed om afvalstoffen te verdrijven.

Maak u niet te druk

Een grote boosdoener voor het verminderen van de weerstand is stress. Door stress krijgen ziekteverwekkers makkelijk de kans om langs u afweersysteem te glippen. Probeer dus rustig aan te doen, niet alles hoeft vandaag te gebeuren.

Drink niet téveel alcohol

Het is natuurlijk lekker en gezellig om een wijntje of biertje te drinken. Drink hier dan wel een paar glazen water bij. Alcohol kan namelijk de weerstand verlagen. Uw lichaam moet langer werken om een glas alcohol af te breken.

Kunt u wel wat extra weerstand gebruiken? Bestel dan eenvoudig Echinaforce in onze webshop! Dit product helpt u met volledige weerstand de koude maanden door.

« terug naar overzicht
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel