Is dit het juiste moment om af te vallen?

Afvallen kost veel aandacht en doorzettingsvermogen, bent u er klaar voor? Ga niet afvallen als je: zwanger bent, borstvoeding geeft, ouder bent dan 70 of er emotioneel nog niet aan toe bent, bijvoorbeeld omdat je erg verdrietig bent of stress hebt.

Afvallen kun je het beste geleidelijk doen

Dat wil zeggen: een halve kilo tot 1 kilo per week. Meer is niet gezond. Op deze manier is afvallen ook beter vol te houden.

Eet minder en gezonder dan je nu doet

Minder eten is het belangrijkste bij afvallen. Mannen hebben gemiddeld 2500 kilocalorieën per dag nodig, vrouwen 2000. Probeer als je afvalt uit te gaan van 1800 kilocalorieën per dag voor mannen en 1500 voor vrouwen. Neem vooral niet te vaak producten met veel vet, suiker of alcohol!

Blijf gevarieerd eten of begin daarmee

Zo krijg je, ook als je afvalt, genoeg onmisbare stoffen binnen.

Beweeg meer

Bewegen helpt calorieën te verbranden, maar helpt ook om een dieet beter vol te houden en om na het afvallen op gewicht te blijven. Hoe meer spierweefsel je kweekt, des te meer calorieën je verbrandt.Heeft u hulp nodig bij afvallen? Dan kan Dieet Pro de uitkomst bieden! Dieet Pro stimuleert de vetverbranding en voorkomt dat vetten uit de voeding als lichaamvet wordt opgeslagen.

Het product bevat geen toegevoegde suikers, geen aspartaam en is verkrijgbaar in verschillende smaken. Maak kennis met Dieet Pro en bestel het eenvoudig in onze webshop.

Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder deze blog! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

« terug naar overzicht
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel