Afvallen met koffie?!

Traditionele groene koffie is eigenlijk niets meer of minder dan koffie die wordt gezet van ongebrande koffiebonen. Koffiebonen zijn van nature namelijk lichtbruin, donkerbruin, roodbruin, groen of grijzig. Ze worden bruinzwart tot zwart door het brandproces. Doordat groene koffiebonen niet worden gebrand, blijven bepaalde voedingsstoffen behouden. Zo bevat groene koffie veel meer fenolen en terpenen (o.a. cafestol en kahweol) dan gebrande koffiesoorten.

Wat zijn de resultaten van afvallen met koffie

Medische studies met de groene koffiebonen over een testperiode van 8 weken, met slechts 1 kopje koffie per dag hebben het volgende resultaat opgeleverd:

 1. Gewichtsafname tot gemiddeld 10%
 2. Stijging van de verhouding spiermassa t.o.v. vet 8%
 3. Vermindering van BMI ( Body Mass Index ) van ongeveer 8%

Gewichtsverlies:

 • Verlies in 2 weken tot 3 kg
 • Verlies in 4 weken tot 5 kg
 • Verlies in 6 weken tot 7 kg
 • Verlies in 8 weken tot 10 kg

Leptin Green coffee 800 is een snelwerkende, vet verbrandende drank die zorgt voor gewichtverlies. Naast gewichtsafname worden er steeds meer positieve eigenschappen ontdekt door het gebruik van groene koffie. De koffie heeft ook het effect dat het anti-verouderend werkt, je darmen zuivert en goed voor de huid is (personen met bijvoorbeeld acne zien een duidelijke verbetering ten aanzien van hun huidprobleem).

 • Lichaamsvet omzetten naar energie
 • Goed voor de spieropbouw
 • Vermoeidheid wegnemen
 • Cholesterol verlagen
 • Antioxidanten activiteit vergroten
 • Je lichaam ontdoen van giftige en schadelijke stoffen
 • Je huid verbeteren
 • Versterken van je immuunsysteem
 • Een betere werking van je lever
 • Dichtslibben van uw aderen tegen te gaan
 • Verbetert je spijsvertering

Leptin Green Coffee bevat antioxidanten deze stimuleren de stofwisseling en verhogen de verbranding. Green tea leaf extract verruimt het mentale bewustzijn, vermindert de eetlust en verlaagt het cholesterol en panax ginseng wortel helpt om je energieniveau op peil te houden.

Green Coffee 1000

Green Coffee 1000 is een nieuwe krachtigere variant die je helpt om een goede balans in je dieet te creëren. Bij gebruik in combinatie met een gezonde voeding zorgt Green Coffee er voor dat je eetlust vermindert. Tevens stimuleert het product het lichaam om vetten te verbranden waardoor je verantwoord en snel gewicht kunt verliezen. Naast gewichtsafname heeft Green Coffee 1000 een anti-verouderend effect, zuivert het de darmen en werkt het positief voor mensen met een huidprobleem zoals acne.

Green Coffee 1000 bevat antioxidanten deze stimuleren de stofwisseling, verhogen de verbranding en zorgen voor de afvoer van gifstoffen. Green tea lef extract verruimt het mentale bewustzijn, vermindert de eetlust en verlaagt het cholesterol en panax ginseng wortel helpt om uw energieniveau op peil te houden.

Ingrediënten van Leptin Green Coffee

Leptin Green Coffee bevat de volgende Ingrediënten:

 • Groene thee
 • Cafeïne
 • Calcium
 • Chroom
 • Panax ginseng wortel
 • Anti-oxidant polyfenolen
 • Epigallocatechin gallate (EGCG).

Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder deze blog! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

« terug naar overzicht

Vraag & antwoord

Hier kunt u uw vraag stellen. Uitleg over de termijn waarbinnen vragen beantwoord worden.

Stel een vraag
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel