17% van de mannen vanaf 18 jaar kampt met een erectiestoornis

Impotentie kan lichamelijke oorzaken hebben als te lage hormoonspiegels, neurologische problemen, onvoldoende bloedtoestroom of psychologische problemen. Vooral als een man bang is om een erectiestoornis te hebben (prestatiedrang) kan het gebeuren dat door de spanning het systeem het inderdaad laat afweten. Dit levert potentieel een negatieve spiraal op waardoor helemaal geen erectie meer wordt verkregen wanneer seksuele prikkeling aanwezig is.

Over het algemeen is de oorzaak psychologisch, maar als ook de niet-seksuele ochtenderectie ontbreekt is het waarschijnlijker dat een lichamelijke oorzaak ten grondslag ligt aan de storing.

Wat is Prelox?

De Prelox erectiepil bevat een gepatenteerde combinatie van twee potentievergrotende ingrediënten, waaronder Pycnogenol®. Uit onderzoek is bewezen dat deze ingrediënten in Prelox het voor een man mogelijk makenpom makkelijker een erectie te krijgen en deze tevens veel langer vast te houden.

Hoe werkt Prelox bij een erectiestoornis?

De Prelox erectiepil bevat een gepatenteerde combinatie van twee krachtig samenwerkende Prelox-ingrediënten. Uit klinisch onderzoek is gebleken dat deze ingrediënten in Prelox het vermogen van de man om een erectie te krijgen sterk vergroten.

Wat doet Prelox voor u?

Prelox® helpt uw seksuele prestaties nieuwe kracht te geven, maakt een einde aan de drang om te moeten presteren, herstelt uw zelfvertrouwen en laat u een seksuele voldoening ervaren waarvan u dacht dat dit niet meer mogelijk was.

Ingrediënten

Prelox® is een gepatenteerde combinatie van L-arginine en Pycnogenol®. Samen verhogen zij de lichaamseigen productie van stikstofmonoxide (NO). Dit bevordert de bloedsomloop in de penis en beschermt de aanwezige bloedvaten tegen de gevolgen van het ouder worden.

Deze combinatie heeft een sterk effect op de bloedstroom in de aanwezige bloedvaten, verbetert de doorstroming en daarmee het seksuele uithoudingsvermogen. Het NO wordt geproduceerd in het lichaam van het aminozuur L-Arginine.
Nobelprijs

De ontdekking van het belang van NO voor de bloedsomloop werd  in 1998 beloond met een Nobelprijs. Sindsdien hebben studies aangetoond dat NO ook een beslissende rol voor de bloedstroom in het genitale gebied (o.a. de penis) en de seksuele bevrediging speelt.

In Prelox® is het L-Arginine aanwezig gecombineerd met een ander aminozuur  L-Aspartate, om zo de meest natuurlijke houdbaarheid te waarborgen. Pycnogenol®, het extract van Franse pijnboomschors, bevordert het werkende L-Arginine voor een versnelde productie van NO.

Onderzoek

Uit klinisch onderzoek door dokter Steven Lamm uit NewYork blijkt dat:

  • •Prelox erectiepil betere erecties geeft bij 84% van de mannen die Prelox 6 weken lang hebben gebruikt.
  • •65% van de gebruikers vond het krijgen van een erectie makkelijker gaan.
  • •78% van hen gaf aan verbetering van de erectie te merken dankzij Prelox
  • •Maar liefst 65% van de oudere deelnemers ondervond een terugkeer van de 'ochtenderectie'.

Waarom zou ik Prelox kopen?

Prelox® is een nieuwe, veilige en geheel natuurlijke manier om uw sexuele genot en prestaties te verhogen. Prelox is bovendien zonder recept verkrijgbaar.

Als u nog vragen heeft over dit onderwerp of over de producten die worden behandeld in deze blog kunt u natuurlijk altijd uw vraag stellen. Plaats een reactie onder deze blog en u krijgt zo snel mogelijk antwoord!

« terug naar overzicht
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel