3 Manieren waarop Cranberry uw Blaas helpt

3 Manieren waarop Cranberry uw Blaas helpt

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Opvangbasis voor urine

De blaas is het beste te omschrijven als een tijdelijk ‘opvangbassin’ voor urine. Vanuit de nieren vloeit de urine druppelsgewijs naar de blaas om vervolgens via de urinebuis naar buiten te worden afgevoerd. Zou dit handige opvangorgaan ontbreken, dan zouden we wel drie keer per minuut naar het toilet moeten.

Ondersteuning

Er zijn van die momenten dat de blaas wel wat ondersteuning kan gebruiken. Voor die momenten bestaan er vier natuurlijke ingrediënten die er al van oudsher om bekend staan ondersteuning te bieden. Deze ingrediënten in Cysticare biedt daarmee een krachtige 3-in-1 formule: 1. Goed milieu in de blaas Cranberry’s zijn rode besjes die de urine extra zuur maken. En juist daar kunnen bacteriën slecht tegen. Cysticare van Optimax bevat 18.000 mg cranberry's (veenbessen) en ondersteunt daarmee een gezond milieu in de blaas. 2. Ondersteunt het natuurlijke afweersysteem Oost-Indische kers en mierikswortel staan erom bekend een sterke steun voor de blaas te bieden. Ze ondersteunen daar namelijk het natuurlijke afweersysteem en verhogen daarmee de weerstand in de blaas. 3. Houdt de blaas schoon De guldenroede is goed voor de blaas- en nierfunctie. Het houdt de urinewegen schoon en zorgt voor een inwendige reiniging.

Eigenschappen

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij: Cranberry ondersteunt de blaas op natuurlijke wijze. De bessen zijn rijk aan anti-oxydanten en bevatten tanninen en proanthocyanidinen. De bijzondere inhoudsstoffen van de cranberry ondersteunen de blaas en helpen haar op natuurlijke wijze schoon te houden.

  • Cranberry verhoogt de weerstand in de blaas
  • Helpt snel
  • 100% natuurlijk
  • Ook geschikt voor kinderen

Hierdoor is de cranberry een krachtig natuurlijk middel voor een goede blaasfunctie. Optimax Cysticare capsules zijn hooggeconcentreerd en gestandaardiseerd. Eén capsule bevat de natuurlijke bestanddelen van maar liefst 18.000 mg cranberry. Optimax Cysticare zorgt voor een goed milieu in de blaas. Ook verkrijgbaar in kauwtabletten en one-a-day tabletten. Als u nog vragen heeft over dit onderwerp of over de producten die worden behandeld in deze blog kunt u natuurlijk altijd uw vraag stellen. Plaats een reactie onder deze blog en u krijgt zo snel mogelijk antwoord!

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met je gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing