Haaruitval, kaalheid, wat kun je er tegen doen?

Haaruitval, kaalheid, wat kun je er tegen doen?

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Haren worden aangemaakt in de haarzakjes (haarfollikels). Het aantal haarfollikels op de hoofdhuid ligt rond de 100.000. Dit is voor elk individu anders en genetisch bepaald. Zo hebben bijvoorbeeld blonde mensen meer haarzakjes op de hoofdhuid dan mensen met rossige of zwarte haren. In de haargroei zijn verschillende fasen te onderscheiden:

  • De groeifase (anagene fase)
  • De overgangsfase (catagene fase)
  • De rustfase (telogene fase)

De groeifase van het hoofdhaar duurt gemiddeld 3 jaar. Bij vrouwen duurt de groeifase van elke hoofdhaar langer dan bij mannen. In de loop van het laatste groei-jaar neemt de celdeling langzaam af en wordt de basis van de haar steeds dunner. Dan breekt de overgangsfase aan waarin de groei volledig stopt en de haar minder stevig in het haarzakje verankerd zit. In de rustfase die daarop volgt zal de haar uitvallen. Na enkele maanden komt het haarzakje weer tot ontwikkeling en wordt een nieuwe haar geproduceerd. In de loop van het leven neemt het aantal haarzakjes (en dus de dikte van de haardos) af. Dit is deels afhankelijk van hormonale factoren.

Oplossing voor haaruitval

BIOXSINE Plantaardige Formule te gebruiken bij haaruitval (Serum) is speciaal bestemd voor personen die te maken hebben met haaruitval en/of de ontwikkeling van sterker en steviger haar in stand wensen te houden of te stimuleren. Bioxisine is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het unieke ingrediënt BIOCOMPLEX B11 in Bioxsine zorgt voor vermindering van de haaruitval. Het haar wordt voller en levendiger en bij regelmatig gebruik worden de actieve haarzakjes versterkt. Bioxsine is op plantaardige basis en heeft voor zover bekend geen bijwerkingen. Het serum heeft een pH waarde die geschikt is voor de hoofdhuid wat geen allergische reactie of irritatie veroorzaakt. Het bevat geen geur en kleurstoffen is makkelijk in gebruik. Klinische testen hebben aangetoond dat na twee maandengebruik van BIOXSINE bij:

  • 90% van de deelnemers de haaruitval verminderd
  • 80 % de haargroei toenam

Heeft u vragen of toevoegingen over haaruitval? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie hieronder! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met je gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing