4 manieren om buikvet te bestrijden

Weg met buikvet

Iedereen weet dat je om af te vallen minder moet eten en meer moet bewegen. Toch ervaren veel mensen deze wijsheid niet als ze zelf proberen af te vallen. Nieuwe wetenschappelijke inzichten laten zien dat er meer factoren meespelen bij het op peil blijven van het gewicht. Zo spelen ook het goed functioneren van de stofwisseling, de spijsvertering en ook van de immuniteit mee.

Waarom is buikvet gevaarlijker?

Waarom buikvet gevaarlijker is dan vet op de heupen en billen is nog onduidelijk. Het lijkt er op dat buikvet heel andere effecten heeft op het lichaam dan vet dat lager in het lichaam is opgeslagen. Oké .. Hoe zit dat?

Vet uit de voeding wordt omgezet naar de vetzuren. Vetcellen nemen dat op en bewaren ze tot ze nodig zijn als energie. Opslag in de appelvorm (dus vooral in de buik) heeft een negatiever effect op de gezondheid dan opslag in de peervorm (op de heupen). Mogelijke verklaringen is dat buikvet terecht komt in de poortader en snel in de lever. Dat kan leiden tot negatieve effecten op de gezondheid zoals diabetes en hart- en vaatziekten.

Een andere verklaring is dat uit buikvet meer stoffen komen die een negatieve invloed op de gezondheid hebben dan uit het vet dat vooral op de heupen zit.

Ook wordt gedacht dat een teveel aan vet dat juist op de buik wordt opgeslagen daar terecht komt doordat ergens anders in het lichaam ‘vol’ is. Tot slot kan het overtollige vet zelfs in de organen (zoals alvleesklier en lever) terecht komen. Juist daar zou het dan een negatieve invloed hebben op de stofwisseling met alle gevolgen voor de gezondheid van dien.

Waarom de man?

Waarom moeten mannen zich specifiek iets aantrekken van een buikje?
Het zogenaamde perenfiguur dat veel vrouwen hebben, is nu eenmaal minder bedreigend voor de gezondheid dan de appel op stokjes, het figuur dat we veel bij mannen zien. Bovendien zijn er meer mannen met overgewicht dan vrouwen. Overigens zijn de risico's van buikvet voor vrouwen ook groot. Op gewicht blijven is voor iedereen goed.

Wat kan ik er tegen doen?

Bio-30 Days is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en bevat stoffen die zowel de stofwisseling (Rhodiola, Schisandra), de spijsvertering (Glycyrrhiza, Cynara) als de immuniteit (beta-glucan uit gist) stimuleren en ondersteunen. Het bevordert de stofwisseling, stimuleert de spijsvertering en reinigt (Silybum, Taraxum) bovendien. Dit is een nieuwe manier van afvallen, die prima helpt. Je voelt het verschil.

Bio-30 Days helpt op 4 manieren:
1. Het stimuleert het immuunsysteem
2. Het ondersteunt de stofwisseling
3. Het bevordert de spijsvertering
4. Het reinigt het lichaam

Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder deze blog! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

« terug naar overzicht
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel