Wapen tegen overtollig vet

Hoe het kan dat u met een bonenschil ineens zo makkelijk afvalt?

Bonenschil eiwit capsules activeren in uw lichaam allerlei natuurlijke mechanismes die ervoor zorgen dat u een sneller vetverbranding, betere spijsvertering en een hoger energieniveau krijgt. U valt nu op een natuurlijke manier veel sneller en gemakkelijker af.

Bonenschil eiwit verandert uw lichaam in een echt vetverbrandingsmachine. U krijgt er enorm veel energie van en heeft geen honger. Neem de proef op de som! Bonenschil Eiwit is een zeer complete werkende ‘vetkiller’ die met driedubbele effectiviteit alle probleemgebieden aanpakt: buikvet, billen, heupen en bovenbenen.

Juist hier zullen de capsules het meeste effect bereiken. Hier wordt het overtollige vet direct omgezet in pure energie! U zult merken dat bonenschil eiwit de meest krachtige vetverbander is die in de natuur te vinden is.

Mijn lichaam lijkt nu wel een vetverbrandingsmachine!’

Snel en gemakkelijk afslanken met bonenschil eiwit capsules is zeer eenvoudig, want men hoeft slechts 3 maal daags 2 capsules in te nemen. Indien u meer dan 5 kilo in de week aan gewicht verliest dient u de dosering te verlagen omdat een te groot gewichtsverlies niet gezond is voor het lichaam.

Bonenschil eiwit capsules is van de buiten categorie als het echt om goed en snel afslanken gaat. Gebruik de capsules alleen of in combinatie met een ‘normaal’ dieet en u zult er geweldig uit zien, u geweldig voelen en vol nergie om te verbranden! Bonenschil eiwit is ontwikkeld volgens de allerlaatste wetenschappelijke inzichten en is de superpil om zelf te ervaren.

Door de vooruitgang van de wetenschap is ontdekt dat de combinatie van eiwitrijke en koolhydraatarme voeding een gunstig effect heeft op overgewicht.

Hoe werkt het eiwitdieet?

Tijdens het eitwitdieet vervang je maaltijden door speciale maaltijdvervangers. Je hebt 4 eetmomenten per dag. Er is een ruime keuze aan eiwitrijke maaltijdvervangers bijvoorbeeld: warme drank, koude drank, omelet, pancake, pizza, kwark, aardappelpuree, soep en verschillende repen.

De eiwitrijke producten zorgen ervoor dat je geen koolhydraten nodig hebt om energie te verbranden. Het lichaam haalt normaal gesproken energie uit koolhydraten, doordat je deze niet meer binnen krijgt, gaat het lichaam automatisch over tot de verbranding van het eigen lichaamsvet. Dit zorgt ervoor dat je geen hongergevoel krijgt en daarnaast geeft het energie.

Je voelt je dus fitter. Door het ketose proces ziet het lichaam het gebrek aan calorieën niet als schaarste en voorkom je het jojo-effect. Eiwitten zijn de bouwstoffen voor je spieren. Tot slot maakt je lichaam een soort olie aan tijdens het ketose proces die lijkst op teunisbloemolie. Dit zorgt voor een mooie en gezonde huid.

Eiwitmoleculen

Eiwitten of proteïnen vormen een grote klasse van biologische moleculen, die bestaan uit ketens van aminozuren. De aminozuren in deze ketens zijn verbonden door peptidebindingen. Eiwitten zijn essentieel voor organismen. Eiwitten zitten onder andere in peulvruchten, vleeswaren, gevogelte, eieren, vis, zuivelproducten en noten.

De vier fases van het eiwitdieet:

  • Strikte fase: je voeding bevat een minimum aan suikers en vetten
  • Opbouwfase: het afslanken gaat nu trager
  • Overgangsfase: de suikers en vetten worden opnieuw toegelaten
  • Stabilisatiefase: een evenwichtig en gezond voedingspatroon

Doordat deze essentiële aminozuren niet door het lichaam gemaakt kunnen worden, leidt een tekort aan eiwitten, proteïnen deficiëntie, tot symptomen zoals vermoeidheid, haaruitval, verlies van pigmenten die zorgen voor haarkleur (normaal zwart haar kleurt rood), verlies van spiermassa, lage lichaamstemperatuur en verstoring van de hormoonspiegel. Ernstige proteïnedeficiëntie, enkel voorkomend bij uitgehongerde mensen, is dodelijk. Het eiwitdieet "bonenschil eiwit capsules" van Natusor voorkomt dit.

Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder deze blog! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

« terug naar overzicht
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel