Kalmeer uw gevoelige hoofdhuid

Kalmeer uw gevoelige hoofdhuid

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Jeuk, schilfers, roodheid, haaruitval: een gevoelige hoofdhuid kan allerlei klachten opleveren. Er zijn diverse manieren om de klachten te verminderen.

Tips voor een gevoelige hoofdhuid:

  • Eén van de meest voorkomende oorzaken van een gevoelige hoofdhuid is een slechte darmflora. Dat is bepalend voor de hele gezondheid, en de huid is het grootste orgaan dat we hebben. Om de darmen te versterken is het middel Cinerga erg effectief. Dit kunt u combineren met een probioticum. Zo pakt u de klachten van binnenuit aan.
  • Heeft u last van eczeem of psoriasis? Ook dan kan een probioticum helpen. Bij eczeem kunt u dit combineren met het middel GLA. Wanneer u psoriasis heeft, kunnen probiotica in combinatie met visolie veel verlichting bieden.
  • Gebruik natuurlijke haarverzorgingsproducten. In de shampoos die bij de drogist te koop zijn, zitten schadelijke stoffen zoals schuimmiddelen en agressieve ontvetters. Deze irriteren de hoofdhuid. Hoe natuurlijker, hoe beter! Bij Broeders Gezondheidswinkels vindt u shampoos op natuurlijke basis.
  • Liever helemaal geen shampoo gebruiken? De ‘No Shampoo’-beweging heeft in korte tijd veel aanhangers gekregen. U kunt uw haar wel reinigen met Meine Base, een zout op basis van edelstenen. Dit verwijdert afvalstoffen uit het haar en geneest de hoofdhuid.

Stel uw vragen!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder dit bericht! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Producten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met je gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing