Easy wax navulling

Easy wax navulling

Veet
Inhoud:
50ml
10,99
veet
7ecc2db6-7c18-4e64-86ba-9c3f31179461
Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland
 • check

  Levertijd 1-2 werkdagen

 • check

  Wij leveren in Nederland, België en Duitsland

 • check

  Spaarsysteem voor trouwe klanten

 • check

  Avondbezorging mogelijk

 • check

  Gratis verzending vanaf 50,-

Hulp nodig? Onze specialisten geven je gratis deskundig advies. Neem contact op met onze klantenservice.

local_shipping

Let op: u wilt meer artikelen bestellen dan we momenteel in voorraad hebben. De beschikbare voorraad zullen we direct leveren, van het resterende maken wij een back order. De back order zal zo snel mogelijk gratis worden geleverd.

Productomschrijving

Navulverpakking voor de Veet easywax.

Specificaties

Maat/inhoud: 50ml
Productnaam Easy wax navulling
Merk Veet
EAN 3059944023085
Artikelnummer 1042792
Inhoud 50ml

Meer informatie

Deze wasnavulling is speciaal ontworpen voor gebruik met de elektrische roller EasyWax™ van Veet, een eenvoudige oplossing voor een perfect resultaat bij jou. De was van Veet EasyWax™ verwijdert korte haartjes* zo dicht mogelijk bij de wortel. De was is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de gevoeligste, en geeft je 4 weken lang een mooie, zachte huid. Als je Veet EasyWax™ regelmatig gebruikt, komen er minder haartjes terug. Bovendien zijn ze dunner en zachter.

Inhoud van de verpakking:

Deze verpakking bevat:
- 1 wasnavulling van 50 ml voor roller, speciaal ontwikkeld voor benen en armen
- 12 strips
- 4 Perfect Finish-doekjes
- 1 gebruiksaanwijzing

- De was van Veet EasyWax™ verwijdert korte haartjes* zo dicht mogelijk bij de wortel

Ingredienten
Wasnavulling EasyWax™: Hydrogenated styrene/methyl styrene/indene copolymer, Paraffinum liquidum, Synthetic wax, Parfum, Butyrospermum parkii butter, CI 77891, CI 15850

Perfect Finish-doekjes van Veet: Paraffinum Liquidum, Hexyldecyl Stearate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Limonene, Cedrus Atlantica Bark Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil

Gebruik
6 stappen voor een perfect resultaat bij jou. De gedetailleerde voorzorgsmaatregelen staan in de gebruiksaanwijzing die in de verpakking zit.

Schuif de navulling met Veet-was in het apparaat. Zorg dat de navulling volledig in het apparaat zit.
Steek de stekker in het stopcontact. Het duurt minimaal 20 minuten voordat de ideale temperatuur is bereikt (maximaal 30 minuten).
Breng de was aan in de richting van de haargroei.
Leg direct een strip op je huid. Wrijf de strip een paar keer goed aan in de richting van de haargroei zodat de was goed aan de strip hecht.
Trek je huid strak. Pak de strip vast en trek deze tegen de richting van de haargroei in los. Houd de strip zo dicht mogelijk bij de huid. Je kunt de strips meerdere keren gebruiken tijdens een ontharingsbeurt.
Gebruik na het ontharen een nabehandelingsdoekje om wasrestjes te verwijderen.

Lees, volg en bewaar de gebruiksaanwijzing en de voorzorgsmaatregelen. Bewaar de verpakking voor meer informatie. • Geschikt voor benen, armen, oksels en bikinilijn.
NIET GESCHIKT voor hoofd, ogen, neus, oren, borst, anale en genitale zones of andere lichaamsdelen.
Niet gebruiken op puistjes, wondjes, littekens, spataderen, moedervlekken, beschadigde, geïrriteerde of zonverbrande huid of een huid die al eerder een allergische reactie heeft vertoond bij het gebruik van ontharingswas. Laat altijd 72 uur tussen de ontharingsbeurten.
Raadpleeg voor gebruik uw huisarts als u een behandeling ondergaat die invloed kan hebben op de huid of als u een huidprobleem hebt.
Ontharing met was is niet geschikt voor oudere mensen, diabetici of mensen die orale retinoïden gebruiken.
TEST VOOR GEBRUIK ALTIJD OP EVENTUELE HUIDREACTIES door de was en de Perfect Finish-doekjes volgens de gebruiksaanwijzing aan te brengen op een klein stukje van de te ontharen huid. Als er na 24 UUR geen vervelende reactie van de huid is ontstaan, kunt u beginnen met ontharen.
Als de huid tijdens het gebruik prikt of erg pijnlijk is, neem de was dan meteen af met een strip, een Perfect Finish-doekje of lichaamsolie en spoel goed af met water. Raadpleeg een arts als het branderige gevoel aanhoudt.
Na het ontharen kan uw huid extra gevoelig zijn. Probeer na het ontharen niet te krabben.
Wij adviseren om na het ontharen 24 UUR te wachten alvorens deodorant, parfum, geparfumeerde producten of zelfbruinende producten te gebruiken of te gaan zwemmen of zonnen.
BUITEN BEREIK VAN KINDEREN BEWAREN.
Niet innemen. In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking tonen.
Aanraking met de ogen vermijden. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen.
LET OP: de vulling met was wordt warm tijdens het gebruik – laat de vulling afkoelen voordat u hem uit het apparaat haalt.
Alleen gebruiken met de elektrische roller EasyWax™ van Veet.

 

Spaarprogramma

Trouwe klanten willen wij graag waarderen en daarvoor hebben wij voor jou een GRATIS spaarpuntenprogramma ontwikkeld, waarmee je achteraf 5% korting ontvangt.

Voorwaarde is wel dat je altijd een account aanmaakt en daarmee ingelogd bent als je een bestelling plaatst. 
Bij iedere bestelling ontvang je per bestede euro 1 spaarpunt, bijvoorbeeld een product kost € 15,25 en daarmee ontvang je automatisch 15 spaarpunten. 
Indien je 100 spaarpunten heeft, kun je bij jouw volgende bestelling € 5 euro korting genieten.
Tijdens het afrekenen zie je dan onderaan een optie om je spaarpunten in te wisselen, 100 spaarpunten = € 5 korting, 200 spaarpunten = € 10 korting, etc. 
In jouw accountgegevens kun je altijd jou actuele aantal spaarpunten bekijken.

LET OP: Je ontvangt geen spaarpunten op producten die al tegen een bepaalde actieprijs of met een bepaalde korting worden aangeboden, m.a.w. je ontvangt alleen spaarpunten op producten die tegen de normale of standaard verkoopprijs worden aangeboden.

favorite_border