Wasmiddel zwarter dan zwart

Wasmiddel zwarter dan zwart

HG
Inhoud:
500g
5,89
hg
2392a98f-ed03-4bf4-bf78-ee030ed67ef6
Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland
 • check

  Levertijd 1-2 werkdagen

 • check

  Wij leveren in Nederland, België en Duitsland

 • check

  Spaarsysteem voor trouwe klanten

 • check

  Avondbezorging mogelijk

 • check

  Gratis verzending vanaf 50,- (NL)

   

Hulp nodig?  Onze specialisten geven je gratis deskundig advies. Neem contact op met onze klantenservice.

local_shipping

Let op: Je wilt meer artikelen bestellen dan we momenteel in voorraad hebben. We zullen hierover indien nodig contact met je opnemen.

Productomschrijving

HG zwarter dan zwart speciaal wasmiddel voor de donkere was

Specificaties

Maat/inhoud: 500g
Productnaam Wasmiddel zwarter dan zwart
Merk HG
EAN 8711577096410
Artikelnummer 1004211
Inhoud 500g

Meer informatie

HG zwarter dan zwart speciaal wasmiddel voor de donkere was maakt donker textiel dat vaal is geworden weer als nieuw. Het product voorkomt ook dat vezels zich ophopen en dat pillen ontstaat. Het zogenaamde pillen van textiel wordt veroorzaakt door samenklitten van deze minuscule vezeltjes. Als zwarte of andere donker textiel geen aparte wasbehandeling krijgt, zal het door het dragen, wassen en de wasdroger vaal worden. Vaalheid van textiel ontstaat doordat duizenden kleine vezeltjes zich losmaken uit de stof. Deze minuscule vezeltjes zorgen ervoor dat u niet meer direct op de stof kijkt, maar dat het zicht op de stof wordt vertroebeld. Het visuele effect van deze vertroebeling is vaalheid. Goed voor ongeveer 6 (hand)wasbeurten.

Samenstelling
5 - 15% Zeolieten, niet-ionogene oppervlakte actieve stoffen, <5% polycarboxylaten, Conserveringsmiddelen: Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Enzymen, Cellulae parfums: Citral, Geraniol, Linalool, alfa-Hexylcinnamaldehyde.

Gebruik
De binnenkant van de dop is een maatbeker. Aan de binnenkant van de maatbeker ziet u maatringen met een maatverdeling. Tijdens het vullen van de maatbeker dient u deze af en toe te schudden, zodat het poeder zich egaal verdeelt, waardoor u de juiste doseringshoeveelheid kunt afmeten. Hoofdwas: Wasgoed losjes in de trommel plaatsen. Vul de maatbeker met poeder tot het gewenste volume, zie tabel. Voeg deze hoeveelheid poeder toe aan het hoofdwasmiddelbakje. Stel de temperatuur van het wasprogramma in conform het wasvoorschrift van de kleding (let op: maximaal 60°C). Geen andere wasmiddelen, noch vooraf vlekkenmiddelen, gebruiken aangezien deze de werking van HG "zwarter dan zwart" negatief kunnen beïnvloeden (zie ook "Attentie"). Wasverzachter kan indien gewenst wel gewoon gedoseerd worden in het wasverzachterbakje. Handwas: Doseer 30 ml HG "zwarter dan zwart" in 5 liter warm water (40°C). Het wasgoed onderdompelen en ca. 3 uur laten inweken. Tijdens het inweken het wasgoed af en toe omkeren. Na de inwerktijd het wasgoed niet uitwringen maar voorzichtig uitspoelen met handwarm water. Het wasgoed uitknijpen en eventueel centrifugeren. Hierna het wasgoed laten drogen.

Spaarprogramma

Trouwe klanten willen wij graag waarderen en daarvoor hebben wij voor jou een GRATIS spaarpuntenprogramma ontwikkeld, waarmee je achteraf 5% korting ontvangt.

Voorwaarde is wel dat je altijd een account aanmaakt en daarmee ingelogd bent als je een bestelling plaatst. 
Bij iedere bestelling ontvang je per bestede euro 1 spaarpunt, bijvoorbeeld een product kost € 15,25 en daarmee ontvang je automatisch 15 spaarpunten. 
Indien je 100 spaarpunten heeft, kun je bij jouw volgende bestelling € 5 euro korting genieten.
Tijdens het afrekenen zie je dan onderaan een optie om je spaarpunten in te wisselen, 100 spaarpunten = € 5 korting, 200 spaarpunten = € 10 korting, etc. 
In jouw accountgegevens kun je altijd jou actuele aantal spaarpunten bekijken.

LET OP: Je ontvangt geen spaarpunten op producten die al tegen een bepaalde actieprijs of met een bepaalde korting worden aangeboden, m.a.w. je ontvangt alleen spaarpunten op producten die tegen de normale of standaard verkoopprijs worden aangeboden.

favorite_border