Actie
Scleranthus / hardbloem

Scleranthus / hardbloem

Bach
Inhoud:
20ml
12,29 8,99 je bespaart 27%
bach
45034818-44af-41ac-ac74-a4338bf83ff2
Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland

Volumekorting

vanaf 1 stuks €8,99 p/stuk
 • check

  Levertijd 1-2 werkdagen

 • check

  Wij leveren in Nederland, België en Duitsland

 • check

  Spaarsysteem voor trouwe klanten

 • check

  Avondbezorging mogelijk

 • check

  Gratis verzending vanaf 50,-

Hulp nodig?  Onze specialisten geven je gratis deskundig advies. Neem contact op met onze klantenservice.

local_shipping

Let op: u wilt meer artikelen bestellen dan we momenteel in voorraad hebben. De beschikbare voorraad zullen we direct leveren, van het resterende maken wij een back order. De back order zal zo snel mogelijk gratis worden geleverd.

Productomschrijving

Scleranthus helpt als we maar niet tot een besluit kunnen komen. De ene keer zijn er twee opties, de andere keer zijn het er meer. De onzekerheid van Scleranthus (hardbloem) speelt parten bij kleine en misschien toch niet zo kleine beslissingen. "Moet ik trouwen met Jos of met Peter?" en "Zal ik nu dat rode of dat blauwe hoesje kopen?" zijn allebei voorbeelden van Scleranthus. Maar als die besluiteloosheid het gevolg is van dieper verborgen ambities die we hebben met ons leven, is Wild Oat wellicht beter geschikt. "Ik wil iets doen dat de moeite waard is. Zal trouwen en kinderen krijgen mij wel voldoening geven?" Soms komt de besluiteloosheid van Scleranthus op een andere manier naar buiten. Zo blijkt dat mensen die last hebben van wisselende stemmingen en zeeziekte of wagenziekte de besluiteloosheid hebben van Scleranthus. Toch zijn deze symptomen geen van beide een indicatie voor Scleranthus – het draait altijd om de gemoedstoestand. Als we deze remedie nemen, helpt dat erachter te komen wat we eigenlijk willen. We krijgen weer aansluiting met onze intuïtie en zijn in staat om zonder meer een duidelijke keuze te maken. De beschrijving van Edward Bach: Mensen die er moeite mee hebben dat ze maar niet kunnen kiezen uit twee verschillende mogelijkheden. Meestal zijn het rustige lieden die hun ellende in stilte dragen, omdat ze er weinig voor voelen er met anderen over te praten.

Specificaties

Maat/inhoud: 20ml
Productnaam Scleranthus / hardbloem
Merk Bach
EAN 741273006930
Artikelnummer 1013072
Inhoud 20ml

Meer informatie

Bach Scleranthus / hardbloem

Kruidenpreparaat

Ingredienten
Alcohol 27 vol. %, tinctuur van hardbloem bloesem.

Gebruik:
2 Druppels mengen in een glas water (100 ml). Sloksgewijs opdrinken verdeeld over de dag.
Maximaal 20 druppels per dag. 
 

Fabrikant
A. Nelson & Co Ltd.
Londen, Verenigd Koninkrijk
Distributeur Benelux
TS Products
Gelreweg 9
3843 AN  Harderwijk

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

Spaarprogramma

Trouwe klanten willen wij graag waarderen en daarvoor hebben wij voor jou een GRATIS spaarpuntenprogramma ontwikkeld, waarmee je achteraf 5% korting ontvangt.

Voorwaarde is wel dat je altijd een account aanmaakt en daarmee ingelogd bent als je een bestelling plaatst. 
Bij iedere bestelling ontvang je per bestede euro 1 spaarpunt, bijvoorbeeld een product kost € 15,25 en daarmee ontvang je automatisch 15 spaarpunten. 
Indien je 100 spaarpunten heeft, kun je bij jouw volgende bestelling € 5 euro korting genieten.
Tijdens het afrekenen zie je dan onderaan een optie om je spaarpunten in te wisselen, 100 spaarpunten = € 5 korting, 200 spaarpunten = € 10 korting, etc. 
In jouw accountgegevens kun je altijd jou actuele aantal spaarpunten bekijken.

LET OP: Je ontvangt geen spaarpunten op producten die al tegen een bepaalde actieprijs of met een bepaalde korting worden aangeboden, m.a.w. je ontvangt alleen spaarpunten op producten die tegen de normale of standaard verkoopprijs worden aangeboden.

favorite_border